Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nagy lépésre szánta el magát Szulák Andrea.

Szulák Andreát gyakran láthatta a nagyközönség a tévében feltűnni, számos műsorban szerepelt már, legutóbb a Life TV-n vezetett műsort, ahonnan csaknem két héttel ezelőtt távozott, miután Hajdú Péter vezérigazgató levette a műsorát a képernyőről.

Akkor a színésznő azt mondta, nem akar Hajdú Péter vezetésével a Life TV-nél maradni, és távozik a csatornától. Szulák Andrea most a Story magazinnak adott interjút, ahol kifejtette felhagy a tévézéssel.

„Foghatnám a pandémia által létrejött nehéz helyzetre, és megannyi kifogást kereshetnék, hogy miért vágyom most egy kis csendre, de az az igazság, hogy elfáradtam. Elfáradtam a folytonos alkalmazkodástól az új helyzetekhez, az új emberekhez, az új szabályokhoz, amit a médiában való részvétel óhatatlanul magában rejt, és rájöttem, hogy az én igazi közegem nem ez! Mostantól ha mondandóm, üzenetem van az engem kedvelők számára, a saját csatornáimon fogom azokat célba juttatni. Hiszem, hogy mindazok, akik értékelik a személyemet, a munkámat, és a dolgokat, amiket képviselek, ezentúl majd a színházakban, a koncerttermekben és a közösségi médiumok idevonatkozó felületein megtalálnak” – mondta Szulák Andrea a Story magazinnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!