KezdőlapBulvárTarolt a Bajnokok Ligája döntő szombaton

Tarolt a Bajnokok Ligája döntő szombaton

-

A TV2 által közvetített szombati Bajnokok Ligája döntő a férfi tévénézők körében egyértelműen piacvezető volt és több rekordot is felállított.

Szombat este a férfi tévénézőknél a TV2-é volt a főszerep: a teljes lakosság körében közel 3 millió embert ért el, a férfi célcsoportok nagyobb részében pedig piacvezető volt a Bajnokok Ligája döntő, ahol a Barcelona a Manchester Uniteddal mérkőzött a bajnoki címért. A szombat este tévéző férfiak 35,9%-a, a 18-59 éves férfiaknak pedig 36,9%-a nézte a TV2-n vetített mérkőzést.

A szombati döntő több szempontból is Legnek számít a TV2-es BL mérkőzések történelmében: minden eddigi TV2 által közvetített BL mérkőzés közül ennek nézésére fordították a legtöbb időt a 18-49 éves középfokú iskolai végzettségűek, valamint a 35-49 évesek. Ez utóbbi célcsoportban szintén ennek a TV2-es BL mérkőzésnek volt a legmagasabb az átlagos nézőszáma.

A BL döntő összefoglalója pénteken a Bajnokok Ligája magazinban látható 22.40-től a PRO4-en, szombaton pedig 11.45-től a TV2 műsorán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet