Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gyengéden a pocakra tett kéz, hosszú, bő ruhák, földöntúli mosoly az arcon és megnőtt mell – egyre egyértelműbb jelek mutatják, hogy Rubint Réka áldott állapotban van.

A Schobert házaspár már hónapok óta tervezi, hogy kistestvérrel ajándékozza meg két gyermekét, és most úgy tűnik, a próbálkozások sikerrel jártak. Réka tőle szokatlan módon bő nyári ruhákban flangál, arcán pedig sejtelmes, földöntúli mosoly ül, 1rja a Borsonline.

A házaspár a pihenésre is jobban odafigyel (bár Réka a jövő héten Guinness-rekordra készül) az elmúlt hétvégén két romantikus napot töltöttek kettesben Hvar szigetén. A házaspár rengeteg fotót készített, melyeken a fitneszkirálynő a szinte mindig gyengéden fogja a pocakját, és boldogan mosolyog. A képeket Norbi a legnépszerűbb közösségi portálra is feltöltötte, és azt írta alájuk, hogy felesége az utóbbi időben nagyon kivirult, és többet alszik, mint valaha. A jelek egyértelműek, a páros ismerősei azonnal kommentárokat fűztek a képekhez:

„Jön a baba? ”

„Maradjunk abban, hogy ragyog!” „na, úgy látom, nem csak nekem gyanúsak a képek… szebb, mint valaha.”

„Most akkor vagy jön a bébi, vagy „csak” vmi jó dolog történt Rékával, amitől így sugárzik! Ne hagyjatok kétségek közt minket”

Réka „megváltozott” állapota természetesen a sajtónak is feltűnt, a minap az RTL Klub Fél 2 című műsorában kérdezett rá a műsorvezető, hogy babát vár-e? Akkor Réka úgy válaszolt, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja a hírt. A Bors munkatársai megkeresték Norbit, hogy gratuláljanak a harmadik babához, a fitneszguru pedig sejtelmesen válaszolt.

– Az nem titok, hogy szeretnénk egy harmadik gyermeket – nyilatkozta Norbi. – Hogy Réka valóban terhes-e, nem szeretném egyelőre kommentálni. Majd ha eljön az ideje, akkor természetesen szívesen beszélünk róla.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!