KezdőlapBulvárThaiföldön ragadt az MTV műsorvezetője

Thaiföldön ragadt az MTV műsorvezetője

-

Veszélybe került a Swung holnap esti élő adása: a műsorvezető Erdélyi Zsolt ugyanis Thaiföldön ragadt. Erdélyi csak smsben tud kommunikálni a csatornával, és nem biztos, hogy a holnapi élő adásra Budapesten lesz. Az MTV felkészült minden lehetőségre, de bíznak benne, hogy Zsolt időben hazaér.

A thaiföldi zavargások miatt ragadt az ázsiai országban a Swung műsorvezetője, Erdélyi Zsolt. Az ígéretek szerint ugyan hazai idő szerint holnap hajnalra helyreáll a légi közlekedés, annyi azonban biztos, hogy Zsoltnak az idővel és a távolsággal is versenyt kell futnia, ha haza akar érni a Swung élő adására.

„Zsolt smsben értesített arról, hogy Thaiföldön maradt. Egyelőre nem biztos, hogy holnap estére hazaér. Mi természetesen úgy készülünk, hogy lesz élő adás, amelyet a helyzethez alakítunk: olyan szakértőt is meghívunk a műsorba, aki gyakran járt háborúk és zavargások sújtotta területen. Amennyiben Zsolt mégsem ér haza, a nézők nem maradnak Swung nélkül: egy korábbi adás ismétlését láthatják!” – mondta Horváth Vanda, az MTV műsorvezetője.

Ha Erdélyi Zsolt hazaér, első kézből tájékoztatja a nézőket a thaiföldi helyzetről.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet