Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A mexikói díva boldogabb, mint valaha. Teljes az élete, szerető feleség és családanya, ugyanakkor sikeres színésznő és énekesnő. Nemrégiben adta ki legújabb kislemezét No me acuerdo címmel, most pedig a dal sikerében fürdőzik. Hogy minél több rajongóhoz eljusson a felvétele, pár promóciós kisfilmet is készített, melyben szexi bikiniben pózol. Ám ez nem mindenkinek van az ínyére…

Thalia nem hiába a legszebb nő Mexikóföldön. A színész-énekesnő a szappanoperák által vált híressé, a szemünk láttára cseperedett aranyos kisasszonyból érett nővé, ma 46 éves, és bombázó alakja van, mi több, ma sokkal jobb formában van, mint 20 éves korában!

Miután a két terhessége után ismét visszanyerte tökéletes alakját, a díva nem szégyenli megmutatni az irigylésre méltó idomait. Tény, hogy kemény munka, kitartás és rengeteg izzasztó edzés áll a végeredmény mögött, de sokak szerint ez mégsem indok arra, hogy a latino bombázó szexi fürdőruhákban pózolgasson. Míg egyeseket teljesen lenyűgözött az énekesnő alakja, addig a másik tábor nem fogta vissza magát, hanem kegyetlenül szapulta.

Úgy tűnik, a rosszallók azon a véleményen vannak, hogy éppen azért, mert Thalia családanya, el kellene fogadnia végre az életkorát, és le kellene állnia a csitrikre valló viselkedéssel.

„Feleségként és anyaként, ha meglátna így a nagyanyám, lenne pár rossz szava hozzád. Ő mindig is azt mondta, egy férjes asszonynak teljesen meg kell változnia. Divatosnak lenni egy dolog, de ilyennek…” – hangzott el az egyik beszólás.

„Sebészeti beavatkozásokkal és a pénzeddel bárki nézhet ki így.” – érkezett a következő, aki már plasztikázással is vádolja az énekesnőt.

„Fogadd el az életkorod, és viselkedj nő módjára!” – olvasható egy újabb.

„Szép test, csak kár, hogy nem passzol az archoz.” – csapott oda egy másik kommentelő.

„Szerintem a gyerekeid sem hallgatnának meg egy ilyen dalt, pocsék és értelmetlen.” – jegyezte meg egy Thaliával egykorú édesanya. És még folytathatnánk. Ám ehelyett inkább idézzünk pár kedves hozzászólást is, csak hogy kiegyenlítsük a mérleget.

Az énekesnő támogatói közül sokan azzal vigasztalták meg a dívát, hogy ne vegye számba az elhangzottakat, ezek mindössze az irigység jelei.

„Thalia, mintha megállt volna feletted az idő, egy királynő vagy!”. „Marimar mindörökké! Az évek múlnak, te pedig napról napra szebb vagy.”. „Hihetetlenül szép vagy.” – üzenték az énekesnőnek a rajongói, akik ténylegesen örülnek a 46 éves nő boldogságának.

Szerinted melyik tábornak van igaza?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!