KezdőlapBulvárThomas Markle figyelmeztette a lányát, Meghan Markel-t: „Akár holnap is meghalhatok!”

Thomas Markle figyelmeztette a lányát, Meghan Markel-t: „Akár holnap is meghalhatok!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

„Akár holnap is meghalhatok!” – Ezt a megdöbbentő kijelentést tette a napokban a 76 éves Thomas Markle, Meghan Markle édesapja.

Az idős férfi azután adta ki a nyilatkozatot, amelyben az egészségi állapotáról beszél, miután Meghan Markle az Associated Newspapers ellen indított bírósági per tárgyalásának elhalasztását kérte. A tárgyalásra eredetileg jövő év január 11-én került volna sor, de azt most, Meghan kérésére, jövő őszre halasztották.

A tárgyaláson a hercegné édesapja (aki Harry herceggel való házasságkötése óta nem találkozott a lányával) is készül vallomást tenni – az ügy középpontjában pedig egy 2018-as magánlevél áll, amit Thomas Markle küldött a lányának, és ami kiszivárgott a médiába. Ennek eredményeként a hercegné beperelte a sajtókiadványt, a magánélethez való jog megsértése, és szerzői jogsértés miatt.

Thomas Markle szeretné, ha a tárgyalás mielőbb lezajlana, mert azt mondja, szorong a tanúskodás miatt. Ráadásul egészségügyi problémákkal is küzd: 3-4 éves folyamatos megfázásokkal küzd szív- és tüdőproblémái miatt, és azt mondja, nem tud 40 lépésnél többet megtenni anélkül, hogy el ne fáradna, és ki ne fogyna a szuszból.

„Realista vagyok, amikor azt mondom, hogy akár holnap is meghalhatok” – mondta Thomas Markle a londoni bírósághoz intézett nyilatkozatában. Meghan apjának az Associated Newspapers mellett kellene tanúskodnia, tehát saját lánya ellenében, mert úgy véli, Meghan hamis képet festett róla a sajtóban.

A kérdés most már csak az, vajon meghatják-e Thomas Markle szavai elidegenedett lányát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet