Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Fájdalmas kijelentést tett Törőcsik Mari színésznő.

Végleg felhagy a színházzal Törőcsik Mari színésznő, mert az egészsége már nem engedi, hogy színpadra álljon.

A BEst magazinnal beszélt arról, hogy a koronavírus-járvány miatt nagyon óvatos, alig fogad látogatókat, és kimozdulni sem szokott. A nagyszerű színésznő a magyar-osztrák határ mellett húzódó faluban, Velemben él.

„A gyerekeimért élek, ők tartanak életben. A színháztól már elbúcsúztam. Sokáig reménykedtem abban, hogy játszani fogok még a Nemzetiben. Hát nem. Vége. Befejeztem. Ez is elmúlt, mint sok minden más. De ami volt, annak így vagy úgy nyoma marad. Szerettem nagyon, ha megtapsoltak. De vigyáznom kell, nehogy hörghurutot kapjak. A tüdőgyulladás nekem a véget jelentené. Filmben és színpadon sokszor meghaltam. Azt eljátszottam. Klinikai halott a valóságban voltam, de visszajöttem. Még itt vagyok, mert még mindig azt mondom: élni jó! Még akkor is, ha olykor szörnyű nehéz” – nyilatkozott a Best Magazinnak Törőcsik Mari, aki mostanában gyakran úgy érzi, teljesen összeroppant.

A színésznő azt is elmondta, igyekszik a dolgok pozitív oldalát nézni, eddig mindig sikerült összeszednie magát.

„Van egy óriási dolog az életben, ami mindig, a legrosszabb helyzetből is kimentett. Az, hogy szeretnek, és az, hogy én is szerethetek. Ehhez tartom magam. Élni kell, amíg Isten engedi. És örülni minden percnek.” – fogalmazott.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!