Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Cáfolta a napokban megjelenő híreket, miszerint utoljára nyilatkozott volna, sőt a színpadra is vissza szeretne térni.

Ez a jóképű sármos színész Törőcsik Mari unokája

Egy ország aggódott Törőcsik Mariért, amikor a sajtóban az a hír járta, hogy soha többé nem ad interjút, ezt most maga a színésznő és barátja, Jordán Tamás is megcáfolta.

“Teljes képtelenség az állítás, hogy visszavonulok, többé nem beszélek és nem lépek színpadra. Persze, sok minden függ az állapotomtól, meghatározza, hogy mikor mit csinálok, de úgy érzem, még van bennem erő, hogy szerepeljek” – mondta a Blikknek Törőcsik Mari.

Törőcsik Mari azt is elmondta, elkeseríti, hogy mindenfélét össze hordanak róla, nemrég azt írták róla ismét kórházba került, pedig csak egy kontrollvizsgálatra ment be.

A színésznő által elmondottakat Jordán Tamás rendező is megerősítette.

“Nincs tudomásom arról, hogy feladta volna a színházi működését, sőt. Ha az egészsége megengedi, szeptemberben részt akar venni a szombathelyi színház egyik pódiumbeszélgetésén. Legutóbb, amikor találkoztunk, tartotta magát ehhez az elképzeléshez” – nyilatkozta a lapnak a rendező.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!