KezdőlapBulvárTóth Gabi és Pápai Joci általános iskolásoknak tartott osztályfőnöki órát

Tóth Gabi és Pápai Joci általános iskolásoknak tartott osztályfőnöki órát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Rendhagyó osztályfőnöki órát tartott Tóth Gabi és Pápai Joci Kartalon. A Sztárban sztár leszek! két zsűritagja a Pest megyei általános iskola sportcsarnokában beszélgetett el a gyerekekkel.

Tóth Gabi és Pápai Joci a szeretetről, hitről és az emberi kapcsolatokról beszélgetett a gyerekekkel, de többek között az is szóba került, hogy hogyan tudják tudatosan használni a közösségi médiát, hogyan védjék meg magukat az online bántalmazás ellen.

A két énekes beszélt arról mennyi küzdelem kellett ahhoz, hogy ma ismert énekesek legyenek, az előadásukkal az volt a céljuk, hogy kitartásra bírják a diákokat.

„Szerettük volna elmondani nekik a Jocival, hogy mi sem egy olyan helyről jöttünk, ahol könnyen hozzá tudtunk volna jutni sikerekhez, hanem mindenért nagyon meg kellett küzdenünk és hogy ne adják fel az álmaikat és küzdjenek meg mindenért, amit el akarnak érni az életben” – mondta Tóth Gabi a TV2-nek.

Tóth Gabi és Pápai Joci két dallal is kedveskedett a gyerekeknek, a zene által próbálták még jobban átadni a mondanivalójukat.Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet