KezdőlapBulvárTóth Gabi megszólalt Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról

Tóth Gabi megszólalt Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2023-ban robbant a bomba a magyar bulvársajtóban, amikor Tóth Gabi és Kruasz Gábor bejelentették, hogy elválnak. Tóth Gabi nem sokáig búslakodott, hamar rátalált a szerelem Szabó Máté Bence oldalán, ex-férje a Dancing with the Starsban kereste a vigaszt.

Beigazolódott a hónapok óta tartó találgatás, Krausz Gábor és Mikes Anna egy párt alkotnak. A pár a Dancing with the Starsban találkozott egymással, miután a sztárséf elvállalta, hogy szerepel a műsorban.

Bár Krausz Gábor kifejezetten tehetségtelennek gondolta magát a táncban, Mikes Anna oldalán győztes lett belőle, megnyerték a 2023-as évadot. Már a műsor ideje alatt sejteni lehetett, hogy a páros közelebb került egymáshoz, most viszont fel is vállalták kapcsolatukat.

Krausz Gábor és Mikes Anna egy Instagram-bejegyzésben vállalta fel szerelmét, és bár sejtelmesen tették, egyértelmű a rajongók felé küldött üzenet.

A pár kapcsolatát Krausz Gábor ex-felesége, Tóth Gabi is megerősítette az NLC.hu-nak.

„Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak” – vallotta be Tóth Gabi.

„Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam” – tette hozzá az énekesnő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet