KezdőlapBulvárTóth Gabi szerint van olyan anyuka a játszótéren, aki látványosan utálja őt

Tóth Gabi szerint van olyan anyuka a játszótéren, aki látványosan utálja őt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az énekesnő újabb blogbejegyzést írt, amiben arról mesél követőinek, milyen élményeket halmozott fel, amikor kislányával játszótérre ment.

Tóth Gabi énekesnő a csalad.hu oldalon vezet blogot, ahol életéről ír, legutóbb elárulta, soha nem gondolta volna, hogy megpuszilja gyereke száját, most pedig a játszótéren begyűjtött tapasztalatokat osztotta meg olvasóival.

Az énekesnő elmondta, szeretné kislányát megóvni minden bajtól, sajnos ez nem mindig lehetséges, a játszótéri anyukákról tanulmányt lehetne írni.

“Van az az anyuka, aki látványosan utál. Mármint engem. Ezért amikor megjelenünk az ő territóriumán, teátrálisan ignorál, nehogy már elhiggyem magam. Szinte szemmel ver, de ami a nagyobb baj, Hannit is, és amikor az ő gyereke közeledik hozzánk, rászól, hogy ne jöjjön ide. Egy kétszer kétméteres homokozóban viszonylag nehéz távolságot tartani, ezért még mindig sűrű szemforgatások közepette elrángatja a gyereket,j ó esetben nem rángatja, hanem valamilyen mondvacsinált indokkal arrébb tessékeli. Ami ilyenkor a legjobban megvisel, hogy lehet látni, amikor kettő vagy több gyerek van: a kisebbek még ösztönösen, kedvesen, az eredendő jó szándékkal közelednek, a nagyobbak már a szülői mintát követve úgy, ahogy anya elvárja.” – írta az énekesnő.

Ha a rosszalló anyukák csoportja nem lett volna elég, Tóth Gabinak azzal is szembesülnie kellett, hogy gyerekét atrocitás éri.

“Egy nagyobb gyerek a múltkor – szeretném hinni, hogy nem kifejezetten gonoszságból, inkább csak viccesnek gondolván – megijesztette Hannit, úgy, hogy a kezével félelmetes karmokat imitálva, ijesztő hangon elkezdte mondani a lányomnak, hogy ő a farkas és meg fogja enni. Sikerült, Hanni megijedt, sírni kezdett és az anyukája (aki végignézte az egész jelenetet) nem szólt rá. Lefagytam… nyilván azonnal elkezdtem vigasztalni a lányomat, és közben próbáltam megérteni, hogy vajon miért nem szól rá egy szülő a gyerekére egy ilyen helyzetben. Nem sikerült megértenem. Engem nem így neveltek.” – szögezte le Tóth Gabi.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet