KezdőlapBulvárTóth Gabi új szerelme már a Krausz Gáborral közös családi házukban alszik

Tóth Gabi új szerelme már a Krausz Gáborral közös családi házukban alszik

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bombaként robbant a hír múlt héten, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak. A hírt elsőként a TV2 séfe robbantotta közösségi oldalán, kis időre rá az is kiderült, hogy vélhetően azért szakított az ‘álompár’, mert az énekesnő más karjaiban kereste a boldogságot.

A pletykák szerint Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével lépett félre. Az énekesnő még nem reagált a szárnyra kapott pletykákra, de a párost nemrég együtt látták egy nyilvános rendezvényen.

A Blikk szerint Papp Máté Bence már abban a szentendrei házban alszik, amit az énekesnő férjével közösen vásárolt és újított fel nemrég. A lap szerint Krausz Gábor két héttel ezelőtt szerzett tudomást a viszonyról, már ki is költözött a közös otthonból.

„A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg” – mondta a titokzatos idegen, aki jól ismeri az egykori házaspárt.

„Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret” – fogalmazott az ismerős.

A sztárpár válása hidegzuhanyként érte a magyar közvéleményt, az énekesnő ugyanis pár hónappal ezelőtt azt írta egykori blogjában, hogy olyan erős kötelék van közte és férje között, hogy azt még egy hurrikán sem képes kettészakítani.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet