KezdőlapBulvárTóth Vera: "Értékes a mentőfiú, aki a romok alól húz ki egy...

Tóth Vera: „Értékes a mentőfiú, aki a romok alól húz ki egy gyermeket, de értékes egy interneten táncoló influenszer is”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tóth Vera számos alkalommal fejtette már ki véleményét közösségi oldalain különböző közéleti témákban, nemrég egy olyan bejegyzés született tőle, amiben kerek perec megmondja mit gondol az influencerekről. Bejegyzése hatalmas sikert aratott.

„Az internet ‘csodája'” címmel posztolt bejegyzést Tóth Vera énekesnő, aki összehasonlította a törökországi mentésben résztvevőket az influenszerekkel, mégpedig olyan oknál fogva, hogy szembefutott vele az interneten a két jelenség, és mindkettőt értékesnek titulálták a címlapok.

„Végigkövethetjük a törökországi-szíriai eseményeket, ami egyébként elképzelhetetlen, ha az ember nincs ott és nem látja, hogy a földrengés mekkora veszteséget okozott, családokat tépett szét, emberéleteket vett el, otthonokat döntött le, szóval az újjáépülésben a feldolgozás is szerepet játszik majd azok lelkében, akiket közvetlenül érintett a katasztrófa, és azoknál is, akik épp most is segítenek és szörnyű jeleneteket látnak” – kezdte bejegyzését az énekesnő.

„Közben lejjebb görgetek és a következő szalagcím már az, hogy kik a legértékesebb influenszerek, tiktokerek, internetes emberek, akik a legnagyobb követőszámmal rendelkeznek. Most őket díjazzák, ünneplik, hisz általuk növekszik az eladható tartalom, termék eladási ára. Egymás után jönnek a török események, aztán egy bulvárhír, majd ez. “Kisebb” zavar van az űrben, hogy a valódi értékek ma mit jelentenek pontosan, globálisan nézve?” – folytatta az énekesnő.

„Értékes a mentőfiú, aki éppen most húzott ki a romok alól egy gyermeket, de ugyanúgy értékes egy interneten táncoló influenszer is, akiben őszintén szólva, én 38 évesen nem látok olyan maradandó értéket, ami hozzátenne ehhez a világhoz. De a lényeg az, hogy mindkettőre használjuk az “érték” “értékes” szavakat – írta Facebook-oldalán Tóth Vera.

„Azt látom, hogy pl a Pest Megyei Kutató Mentők Egyesülete évek óta kéri a közönség segítségét, hogy fennmaradhasson, mint non profit szervezet, de egy két lájk, némi támogatás után gyorsan feledésbe merülnek, épphogy megélnek, de közben emberéleteket mentenek saját forrásból szerzett eszközökkel, profi csapattal. Ehhez képest egy influenszer milliókat keres, mert olyan menő, hogy ő abból lett valaki, hogy kirakott egy videót, amin össze vissza beszél és ugyan ciki, de mégis oltári népszerűségre tett szert és ezt ő meglovagolta. Ezt ünnepeljük” – fogalmazott Vera, aki bejegyzése végére egy Márai Idézetet is közzétett.

„Márai mondta: “A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció és a jellem merénylet!” Nem jó ez így, gyerekek. Figyeljünk oda a VALÓDI értékekre. Vagyis, ismerjük fel őket. Ne állítsam szembe a két világot? De, szembeállítom… Isten Áldja a mentőalakulatokat. Imádkozom mindenkiért…” – zárta sorait Tóth Vera.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet