KezdőlapBulvárTVAz olimpia alatt kódolatlanul fogható az m1

Az olimpia alatt kódolatlanul fogható az m1

-

Az MTVA tájékoztatja európai nézőit, hogy a XXX. Nyári Olimpiai Játékok ideje alatt az m1 műsor olimpiai műsorszámai – az MTVA műholdas terjesztési rendszerében, az Eutelsat 9A műholdon – kódolatlanok lesznek. Az egyéni műholdvevővel rendelkező nézők így az m2, Duna és Duna World, továbbá a Magyar Rádió műsorai mellett élvezhetik az m1 olimpiai műsorait is és szurkolhatnak a magyar sportolóknak.

Mi a teendő:
– azon egyéni műholdvevővel rendelkező nézőknek, akiknek az m1 már be van hangolva, de eddig nem tudták nézni, mert a készülék “kódolt adás” vagy hasonló hibaüzenetet írt ki, nincs teendőjük, elegendő az m1 programhelyére kapcsolniuk a készülék távirányítójával
– azon nézőknek, akiknek a műholdvevőjén az m1 nincs behangolva, elegendő újrahangolni az MTVA által használt frekvenciát, ahol az m2, Duna, Duna World és a Magyar Rádió adásai mellett meg fog jelenni az m1 is.
– kábeltelevíziós vagy műholdas előfizetés esetén nincs teendőjük, az adott műsorterjesztőtől függ, hogy az m1 elérhető lesz-e és melyik előfizetéses csomagban

A behangolás bármikor elvégezhető és nem érinti a meglévő csatornák vételét. A kódolatlan adás augusztus 27-én az esti óráktól az olimpia záróünnepségéig lesz nézhető (kivétel a Forma 1 közvetítések, amelyek továbbra is kódoltak lesznek).

További információ és részletes vételi adatok a behangoláshoz a www.mtva.hu/vetel honlapon olvasható illetve a +36 1 759 5050 telefonszámon kérhető.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet