Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Caramel mindenki idegeire megy, a Mesterek megszegik a szabályokat. Tovább dübörög a Voice!

Az utolsó Meghallgatáshoz érkezett a The Voice – Magyarország hangja. Egyre fogynak a helyek Mesterek csapataiban. Mindegyiküknek kétszer meg kell gondolnia, hogy kit fogad el tanítványának. Szörnyen nehéz a választás.

A Voice videóit megnézheted ITT!

Először Lukács Gabriella, egy gyerekét egyedül nevelő anyuka próbálkozik. Minden álma, hogy igazi énekesnő lehessen. 48 órája van talpon, amikor énekel, mert több műszakban dolgozik pultosként. A Mesterek nem fordulnak meg. Kiesik. A következő énekes Szolnoki Dóra, aki boldog párkapcsolatban él, van egy kisgyereke. Apukája televíziós műsorvezető Pécsett. Jazz énektanárként dolgozik Andi, Caramel, Misi fordulnak meg. Malek Andihoz kerül. Andinál így már betelt minden hely. Ezután Garda Zsuzsa léphet színpadra, aki Kimnowak zenekar vokalistája volt. Évekkel ezelőtt Bűdi Szilárddal a Kifutó című tehetségkutatóban találkozott először, ugyanabban a fejkendőben szerepeltek akkor. Misi és Somló fordulnak meg neki. Misi: “Szét vagy varrva, mint ez, nagyon plusz. Varratunk valami közöset! Ha nem segítek neked, jól pofánb*hatsz! ” Mező Misit választja. Utána dr. Péter Barbara ügyvéd következik. Ő inkább énekesnőnek tartja magát, Zorán vokalistájaként szokott fellépni. Nem jött el vele senki a meghallgatásra, ezért Szabó Kimmel Tamás drukkol neki nagyon lelkesen. Továbbjut és Caramelhez kerül. Egy kieső után Dózsa Erik lép színre, aki termelésirányítási mérnökként végzett, de most számítástechnikai boltban szervizes. Rocker figura. Somlóhoz kerül. Somlónál már nincs több hely!

Ezután jöhet Sudár Anita, aki utcagyerekként nőtt fel. Most rendeződtek a viszonyok és ismét van családja. 100 kg feletti a súlya, ez is hatalmas lelki teher számára. Misi és Caramel fordulnak meg. Malek Andi beavatkozik: „Nyomd már meg Feri!” Végül Caramelhez kerül. Következik Helmeczi Bianka, aki Nyíregyházán amatőr színész. Keresztapja Mészáros Árpád Zsolt ismert színész, musicalénekes. Mező Misi megfordul neki, ő pedig sír. Misi csapatába kerül. Herczeg Dávid fellépése után nem értik a mesterek, hogy Caramel miért nem fordul meg neki! De nem: Így kiesik. Nagy reményekkel lép színpadra Csordás Levente az egykori legendás fiúzenekar, a ShyGys énekese. A banda feloszlása óta folyamatosan próbál befutni, de semmi sem sikerül igazából. Régi önmagához képest nagyon sokat változott mint külsőleg, mint belsőleg. Családja és gyereke is van. Kiesik. Caramel még mindig vár egy igazi hangra! A t öbbiek türelme fogytán. Többször kikukucskálnak a székeikből, holott ezt tiltja a műsor szabályzata. Isteni szerencse, hogy érkezik Henderson Dávid, 17 éves gimnazista fiú. Apukája amerikai, misszionáriusként dolgozott, lelkipásztor volt egy gyülekezetben. A hit átsüt a fiú dalán. Amikor énekel, Caramel elsírja magát és a Voice történelmében először állva tapsol. Azt mondja: „Ezen Isten fénye átragyogott!” Caramel csapata is betelik. A jövő héten indulhat a Párbaj! A legkeményebb csata lesz a Mestereknek és a Tanítványoknak egyaránt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!