KezdőlapBulvárTVDaganattal műtötték az X-Faktor tehetségét

Daganattal műtötték az X-Faktor tehetségét

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A tegnap esti utolsó X-Faktor válogatón Szabó Milán igencsak mély hatást tett a mentorokra, közönségre és nézőkre egyaránt. Az előadás után és közben érződött valami megmagyarázhatatlan feszültség. Az idei évad legzavarbaejtőbb produkciójának titulálták a mentorok Szabó Milán fellépését.

szabo-milan

A 24 éves tiszalúci fiú bár mondhatni bizsergetően hatott a mentorokra, mégis négy igen szavazattal juttatták tovább. A Miskolc mellől érkezett Szabó Milán foglalkozását illetően színész, elmondása szerint eddig kicsapongó életet élt, és úgy döntött itt az ideje megkomolyodni, valami célt találni.

Bár a fiún érződött valami végtelen szomorúság, titkát nem mondta el, csak a színfalak mögött szurkoló hozzátartozók adtak hírt arról, hogy Milánt húgyhólyag daganattal műtötték. Az eredményekre pedig most vár.

Nézd meg Szabó Milán első produkcióját ITT>>>

A bizonytalanságban élő fiú vár és reménykedik. Hogyha kell az életéért is ugyanolyan határozottsággal fog küzdeni, mint ahogy az X-faktorba jelentkezett. Megpróbál úgy élni, mintha nem lenne semmi baj, hiszen őt kemény fából faragták. Örül annak, hogy támogató és szerető család és baráti kör áll mellette, és a mentorok is elismerték tehetségét.

Nézd vissza az X-Faktor videóit ITT>>>

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet