Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hétfőn este a szezon első Széf adásában Fésűs Nelly édesanyja oldalán küzd a Gáspár család ellen.

Gáspár Győző nem hazudtolta meg önmagát, akkor is sziporkázott, ha fogalma sem volt a kérdésekre adandó válaszról. Bolondnak bolond a szerencséje, mondta Bea asszony. A szerencsének köszönhetően sikerült egymás után több kérdést is hibátlanul megválszolniuk.

Mindkét párosnak kellett egy-egy kérdésre válaszolni a másikra vonatakozóan. A műsorból kiderül, hogy Fésűs Nelly és édesanyja rájön-e arra, hogy valóban a Siker sukár! jelmondatot használta Győzi a polgármesteri címért folytatott kampányban

A Szentivánéji álomra vonatkozó feladványban újra a megérzésükre hagyatkoztak Gáspárék. Mendelsshonról a roma rapper csak így nyilatkozott: “Logikára megyek, nem ismerem, de fain csávó, megnézem otthon a neten”.

Gáspárék egyébként nem hajtottak nagy nyereményre, mert féltek tőle, hogy a szomszédok majd kölcsönkérnek. A humoros játék részletei ma este 19.05-kor az RTL Klub műsorán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!