KezdőlapBulvárTVGyűlöli a fegyvereket a Hawaii Five-O sztárja

Gyűlöli a fegyvereket a Hawaii Five-O sztárja

-

Hiába üldözi hétről-hétre a rosszfiúkat társaival és ragad fegyvert rendszeresen Scott Caan, a Hawaii Five-O sztárja, nem barátkozott még meg a pisztolyokkal és a puskákkal. Ráadásul a színész a látványos akciójelenetekkel ellentétben inkább az érzelmes pillanatokat szereti.

Ki az, akit nem vonzana a homokos tengerpart és a napfény, na meg a Hawaii szigetek. A Universal Channel erre a varázslatos vidékre kalauzolja el nézőit. A Five-O csapata mindent megtesz, hogy rendet tartson az elbűvölő szigetállamban. Az egység tagjaként Danny „Danno” Williams is a rosszfiúk nyomába szegődik, ám az őt alakító színész nincs kibékülve a fegyverekkel.

„Nem szeretem a fegyvereket, ha már valami akcióról van szó, inkább verekedni szeretek. Apám volt a fegyverek szerelmese, mindig is volt puskája. Emlékszem, hogy egyszer lövést hallottam, kimentem a ház elé és ott találtam egy alsóban az apámat, amint kacsákra lőtt.” – mesélte nevetve a Hawaii Five-O sztárja, aki azt is elárulta, hogy az érzelmesebb jelenetek közelebb állnak a szívéhez.

„A Hawaii Five-O-ban legjobban az ex-feleségemmel és a lányommal játszódó jeleneteket szeretem forgatni. Az áll közel a szívemhez, amikor a karakterem emberi kapcsolatai, barátságai kerülnek előtérbe. Ezeket élvezem igazán, hisz ezek mutatják meg a valós dolgokat, érzelmeket.” – mondta Scott Caan, akit a magyar közönség olyan mozifilmekből is ismerhet, mint az Ocean’s Eleven vagy a Tolvajtempó.

Hawaii Five-O minden hétfőn 21:20-tól dupla epizódokkal a Universal Channel-en!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet