Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Most szombaton, április 14-én, pontban 12 órakor debütál Magony Szilviék tourist reality műsora a Story4-en. A debütáló adás sztárvendége Klausmann Viktor lesz, aki a sümegi vár faláról ereszkedett le egy kötélen a Túrakommandó csapatával.

Felfokozott érdeklődés előzi meg Magony Szilviék premierjét, mióta a Túrakommandó beharangozó videója felkerült a világhálóra.

Ahogyan a készítők ígérik, ez a produkció merőben más lesz, mint az eddigi utazási műsorok. Figyelembe véve napjaink legsikeresebb tévés formátumait, a reality, a magazin és a szappanoperák hangütését próbálják ötvözni egy kifejezetten civil, tehát nem a tévében megszokott fegyelmezett kommunikációs stílusban.

A három műsorvezető – Kosztyu Marianna, Magony Szilvia és Magony Péter – mellett sztárvendégek is túráznak a csapattal.

A debütáló műsorban Klausmann Viktort próbálják meg a saját biztonsági zónájából kizökkenteni – mérsékelt sikerrel.

„Azt hittük, próbára tehetjük Viktort, de fordítva sült el a dolog – meséli utólag már nevetve Szilvi. – 15 méter magasságból kellett leereszkedni a sümegi vár faláról, amit Viktor könnyedén meg is tett. Mint kiderült, rutinos ereszkedő. Nem úgy, mint én, aki végigimádkoztam és félelmemben végigénekeltem az egész attrakciót. Nem tudok erre szebb kifejezést, Viktor kiröhögött.”

A Szerencskerék műsorvezetője annyira belejött a Túrakommandós programokba, hogy később is csatlakozott a csapathoz. Lovagi megmérettetésen vettek részt középkori jelmezben, amelyet egy szintén középkori vacsora követett.
Az izgalmas kalandokat szombaton 14 órától tekinthetik meg a Story4-en!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!