Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Újabb nagyszabású vállalkozásba kezd a Sport TV-t működtető Chello Central Europe. A Sport Televízió 12 éve közvetíti a spanyol labdarúgó-bajnokság küzdelmeit, és a szerződését meghosszabbítva, újabb három esztendőn keresztül itt lesznek láthatóak többek között a Real Madrid és a Barcelona mérkőzései. Ráadásul a La Liga március 12-től, Fieszta címen saját futballshow-t kap a Sport1-en.

Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője fontos bejelentét tett a budapesti Cervantes Intézetben megrendezett sajtótájékoztatón. „A Sport Televízió – amely Magyarországon 2000 októbere óta folyamatosan közvetíti a spanyol bajnoki mérkőzéseket – büszkén jelenti be, hogy újabb három szezonnal megtoldotta a La Ligával kötött megállapodását, így a világ legerősebb labdarúgó-bajnokságának rajongói 2015-ig biztosan a Sport TV csatornáin láthatják majd a Real, a Barca, meg a többiek bajnoki címért vívott csatáit, valamint a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott hazai mérkőzéseit. Az örömhírt pedig azzal fokozzuk, hogy hétfő esténként Fieszta címmel látványos díszletben új műsort indítunk, amely kizárólag a spanyolok futballjával foglalkozik.”

Hétfő esténként tehát lesz miért bekapcsolnia a televíziót a Barcelona, a Real Madrid és a spanyol futball szerelmeseinek. Azokon is úrrá lesz azonban a Fieszta-hangulat, akik eddig nem rajongtak Messiért vagy Cristiano Ronaldóért. Pedig valljuk be, a nemzetközi labdarúgást ők határozzák meg, no meg Xavi, Iniesta, Iker Casillas, Fabregas és még sorolhatnánk a La Liga ászait. A Barca és a Real kispadján pedig a világ talán két legjobb edzője, Pep Guardiola és José Mourinho ül.

A Sport TV a Fiesztával azt a felfokozott hangulatot adja át a nézőknek, ami Madridban, Barcelonában vagy akár Bilbaóban uralkodik, hogy milyen szeretet övezi a kedvenceket a mindennapokban, illetve a mérkőzések előtt és után. Betekintést nyerünk a két szentélybe, a Santiago Bernabéuba és a Camp Nouba, de utazó riporterünk segítségével benézhetünk a világ futballfővárosainak kulisszái mögé, például egy fodrászatba vagy egy cukrászdába ahol bármelyik sztárfocistával összefuthatnánk.

A Fieszta hangulatfelelősei

Farkas Norbert: Övé a legkeményebb, de leglátványosabb feladat. Egy mikrofonnal és egy kamerával bejárja Spanyolországot. Olyan érdekes, néhol szinte elérhetetlen embereket szólaltat meg, mint például Santiago Segura (Torrente) vagy Emilio Butragueno.

Faragó Richard: A szakma egyik legelismertebb képviselője új oldaláról, egy futballshow házigazdájaként mutatkozik be.
Vincze Ottó: Játékosként eljutott Barcelonába, a csapat gerincét alkotó, saját nevelésű játékosokkal személyes kapcsolata is volt. Pontosan ismeri a spanyolos temperamentumot.

Hajdu Attila: Védett a Real Madrid ellen a Santiago Bernabéu Stadionban és az Üllői úton is. Tudja, mi a titka a spanyol klubok és a válogatott sikereinek.

Torres Dani: A latinos életérzést képviseli. Zenéjével feldobja a műsor hangulatát. Nem árulunk el vele titkot, hogy a Fieszta főcímdalát is neki köszönhetjük.

Fieszta, egyórás futballshow minden hétfő este 20 órától a Sport1-en
Fieszta+, a legjobb jelenetek negyedórában szerda, csütörtök és péntek délután a Sport1-en


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!