Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Enekiskolaja_logo_GREEN_RGB
Az ének iskolája címmel áprilisban egyedülálló énekes-tehetséggondozó műsor indul a TV2-n gyermekek főszereplésével. Az igazi családi szórakozást ígérő műsorban olyan sztárok segítik az énekes palánták zenei fejlődését, mint az osztályfőnök- műsorvezető Friderikusz Sándor, és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor.

Minden eddigi tehetségkutatótól eltérő műsort mutat be áprilistól a TV2. Az ének iskolája 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Ebben a műsorban nincs kiesés, nincs csalódás, nincs durva kritika. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad.

A 16 kiválasztott gyerek zenei fejlődését a könnyűzenei szakma kiválóságai, Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor segítik, az osztályfőnök – műsorvezető Friderikusz Sándor lesz.

Az ének iskolája a televíziós tehetségkutatás egy merőben új formáját mutatja be, mely valójában inkább tehetséggondozás, ugyanakkor értékközpontúsága mellett az egész család számára nyújt majd tartalmas szórakozást.

– Az ének iskolája nem csak azért különleges műsor, mert a kereskedelmi televíziózás történetében ez az első ilyen megközelítésű formátum, hanem azért is, mert 16 egészen rendkívüli tehetségű és személyiségű kisgyermeket ismerhetnek meg a nézők, a tanári kar pedig olyan nagyszerű sztárokból áll, akik nem csak ismerik a gyermekek nyelvét, de a nézők szórakoztatásához is kiválóan értenek – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

Az ének iskolája – Friderikusz Sándorral, Szandival, Szulák Andreával, Hajós Andrással, Király Viktorral, és a 16 tehetséges gyermekkel áprilistól szombat esténként a TV2-n.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!