Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A napokban elbúcsúzó Reggeli helyét 2012 februárjától – a Csak Csajok és a Reflektor mellett – egy egyórás rajzfilm blokk veszi át. A gyerek tematikát a hirdetői piac már régóta hiányolta az RTL Klub hétköznapi műsorstruktúrájából, erre válaszul született meg a döntés, hogy a hétvégi Kölyökklub mellett februártól hétköznap reggelenként is legyen gyerekeknek szóló műsor.

A Hupikék törpikék, Tom & Jerry, Frédi és Béni, Garfield, Hello Kitty és a Kisvakond mellett a Star Wars – A klónok háborúja, Tini Nindzsa Teknőcök, a Pindur Pandúrok és a Boci és Pipi epizódjaival is találkozhatnak majd a legfiatalabb tévénézők.

A műsorstruktúra ezen irányú változása összhangban van az RTL Group médiacsoport azon nemzetközi törekvéseivel, mely a jövő generációjának felelősségteljes szórakoztatását célozta meg.

A fiatal célcsoportokra célzott tartalom továbbra is kulcsfontosságú, hiszen a nézettségi adatokból kiderül, hogy a 4-14 éves gyerekek tévénézéssel töltött ideje nem csökken, annak ellenére sem, hogy az online média már mindennapi életük szerves részét képezi.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!