Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ma este mindenre fény derül, a Jóban Rosszban rajongóinak nem kell tovább várni.

A TV2 sikersorozata ugyanis augusztus 21-én dupla epizódokkal, napi kétszer fél órás hosszban folytatódik Csillagkút izgalmas története. Kiderül, hogy milyen veszteségekkel jár a vírusfertőzés, életben marad-e Roland a merénylet után, hogyan tér vissza Tamás atya és felébred-e a kómából Liptai Claudia karaktere. Ráadásul a Jóban Rosszban-ban feltűnik Nádas György is.

Nem mindennapi izgalmakkal ért véget a nyár elején a Jóban Rosszban története. A kórház karantén alá került egy elszabadult afrikai vírus miatt, Rolandot pedig hasba lőtték. Természetesen a drámai fordulatok mellett az őszi epizódok jócskán tartogatnak romantikus és megható pillanatokat is, így érdemes lesz augusztus 21-én a Jóban Rosszban folytatására kapcsolni. Hamarosan az is kiderül, hogy miért kellett Jánosi Dávidnak kopaszra borotválni fejét, hogyan üt ki újra tűz a Bodolai lakásban és miért akarja szinte egész Csillagkút meglincselni Bandiékat. Az ősz persze nem múlhat el Csillagkúton szerelmes pillanatok nélkül sem. Ráadásul Gyöngyi édesapja, György is feltűnik, akit nem más kelt életre, mint Nádas György.

„Gyöngyi kegyetlen édesapját játszom a sorozatban, de természetesen ez a karakter távol áll a valódi énemtől. Az életben nem ilyen szülő vagyok. Ez egy nagyon nehéz műfaj, iszonyatosan becsülöm és tisztelem azokat a színészeket, akik a sorozatban szerepelnek. Kívülállóként az ember nem is tudja, hogy mennyire nagy koncentrációt igényel ez az egész.” – árulta el a népszerű humorista, aki teljesen új oldaláról mutatkozik be.

Persze az is kiderül idén ősszel a naponta kétszer fél órás epizódokkal jelentkező Jóban Rosszban-ból, miért kerül intenzív osztályra Andrea, hogyan tér vissza Tamás atya, vagy hogy felébred-e a komából Alexa, Liptai Claudia karaktere.

Jóban Rosszban – Mindig történik valami…
Augusztus 21-től kétszer fél órás részekkel 20:05-től a TV2-n!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!