Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Rudolf Péter és Gundel Takács Gábor együtt szerepel a Mindenből 1 van című improvizációs komédiában május 18-án az m1-en. Gundel egykori álma valóra vált, hiszen színészként is megmutatta magát a világot jelentő deszkákon.

A pénteki adásban a Maradj talpon! ismert műsorvezetője, Gundel Takács Gábor színészként is bemutatkozik az improvizációs komédiában az m1-en. Nem volt nehéz dolga a forgatáson, hiszen nem alakít mást, mint saját magát. A péntek esténként vetített sorozat egy előre megírt rövid történetet mutat be úgy, hogy miközben a színészek továbblendítik a jelenetet, játék közben rögtönözve új fordulatokkal gazdagítják azt. Fontos, hogy a felbukkanó új szereplők és váratlan körülmények dacára a színészeknek mindvégig tartaniuk kell magukat a cselekmény eredeti céljához. Ebbe a történetbe csöppen bele Gundel is, aki nem meglepő módon pont egy játékot vezényel az egyik rádiócsatornán. Játékosa nem más, mint a sorozat egyik főhőse, Fifti, akit Rudolf Péter alakít. A vetélkedő sikerrel zárul, hiszen Fifti megnyeri a főnyereményt, amely nem más, mint egy álomutazás. A játék után éppen arról tanakodnak, vajon kivel mehet a nyertes a jutalomútra, amikor egyszer csak nyílik az ajtó és belép a cukrászdába Gundel Takács Gábor. Ettől a nők mind elalélnak, és mindenki az ismert műsorvezetőt akarja becserkészni. Niki – Földes Eszter, – Anikó – Nagy-Kálózy Eszter és Pálma –, Oroszlán Szonja – egymás lökdösik, hogy minél intimebb helyre kérjenek autogramot a népszerű kvízmestertől. Ezt látva Fifti féltékenységi jelenetet rendez, és szinte ölre megy Gundival…

„Még ifjú koromban színésznek készültem, de nem vettek fel a Színház és Filmművészeti Főiskolára. Egy idő után azt gondoltam, ha nem sikerült, akkor ne erőltessük – meséli Gundel Takács Gábor. – Tetszik a sorozat és a humor sem áll távol tőlem, örültem a felkérésnek…– mondja Gundel.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!