Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Marenec Fruzsina, Sándor Orsi és Szabados Ági a SportKlub népszerű műsorvezetői idegenvezetést tartottak a stúdió berkeiben. A csajok megmutatták, hol töltik hétköznapjaikat, hogyan készül egy-egy adás, ráadásul Marenec Fruzsi azt is elárulta, mióta itt dolgozik, új szerelmet is talált, na nem egy férfi, hanem a sport rabolta el a szívét.

A képernyősök egy stúdiólátogatás során mutatták meg, hol töltik hétköznapjaikat, mi rejlik a SportKlub kulisszái mögött. Fruzsi az is elmondta, hogy számára a sportos televízió új távlatokat nyitott.

„Bevallom, a SportKlub előtt nem jártam meccsekre, de még a tv-ben is csak ritkán néztem a közvetítéseket. Mióta itt vagyok, megismertem és mondhatom, szerelmes lettem a sportba, különösen az olasz fociért rajongok. Nemrég jártam Olaszországban, talán ez az oka, hogy a szívem az AS Romához húz.” – mesélte a SportKlub-nál töltött első nyolc hónapról Marenec Fruzsi.

A Meztelenül című műsor másik háziasszonya, Sándor Orsi életében hosszú évek óta fontos szerepet játszik a sport, így otthonosan mozog a csatorna világában.

A SportKlub-nál fiatalos és barátságos a légkör, az első perctől beilleszkedtem. Nagyon összetartó kis csapat vagyunk, sokszor szabadidőnkben is összejárunk. Eredendően testnevelő tanár a végzettségem, ezért nem csoda, hogy a sport nagyon közel áll a szívemhez, így igazán passzol hozzám ez a munka. Ráadásul Magyarországon egyedülálló az általunk képviselt vonal, hogy betekintést engedünk a sportolók hétköznapjaiba, egy-egy meccs kulisszái mögé is.” – mondta el Sándor Orsi.

Június óta láthatják a nézők a képernyőn Szabados Ágit, a Híradó csinos műsorvezetőjét.

Szeretem, hogy a SportKlubnál több műfajban is kipróbálhatom magam. A Híradóban képernyőn vagyok, a MezTelenül című műsorban pedig riporterként dolgozom. Így nagyon sok érdekes emberrel találkozhatom nap, mint nap. Élvezem, hogy mindig új kihívásokkal szembesülök  – tette hozzá Ági.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!