Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

„Minden szombaton nézed az X-Faktort? Rajongásig szereted a kedvencedet? Van olyan versenyző, akit ki nem állhatsz? Felháborít a mentorok véleménye? Kiborít a szavazások eredménye?

Kiesett a kedvenced, de még versenyben van az, akit sokkal rosszabbnak tartasz nála? Úgy érzed, te jobb lennél bármelyik döntősnél? Határozott véleményed van az X-Faktorról? Akkor ne tétovázz: jelentkezz az RTL Klub egyszeri és megismételhetetlen talkshow-jába, és legyél te a legelszántabb és legismertebb kritikus, vagy rajongó! Írd meg a nevedet, a címedet és a telefonszámodat most az xfaktor@rtlklub.hu címre!”

Ilyen és ehhez hasonló felhívások jelentek meg az X-Faktor 2012 hivatalos Facebook oldalán, és a versenyzők rajongói oldalain. Máris sok lelkes rajongó és elszánt kritikus jelentkezett, hogy szeretné a kedvencét méltatni vagy épp kritizálni azokat, akiknek a produkciói nem nyerték el a tetszését.

Az X-Faktor 2012 utolsó döntőjének napján, december 16-án hatórás műsor keretében elevenítik fel a műsor résztvevői a legemlékezetesebb pillanatokat. A mentorokkal, az énekesekkel és hozzátartozóikkal, valamint a legelszántabb rajongóikkal és kritikusaikkal egy vidám talkshow keretében vitathatják meg az elmúlt hónapok történéseit, továbbá a stúdióba várják az elmúlt évadok sikeres versenyzőit is. A műsorban ugyanakkor óráról órára bemutatják a finálé előkészületeit: a döntősökkel, a mentorokkal, a felkészítő csapatokkal és az X-Faktor válogatásainak legemlékezetesebb szereplőivel is beszélgetnek. Az X-Faktor csapata tehát egy remek hangulatú műsorral búcsúztatja majd ezt az évadot, erre a két jó kedélyű, fesztelen stílusú műsorvezető, Istenes Bence és Király L. Norbi is garancia.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!