KezdőlapTVX-FaktorBetegség miatt teljesített gyengén az MDC

Betegség miatt teljesített gyengén az MDC

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az X-Faktor első elő adásában Szikora Robi bandája, a három fiatal srácból álló MDC csapata és Alföldi Róbert mentoráltja, Eckert Anikó kapta a legkevesebb szavazatot. A párbajt követően a zsűri végül a fiatal lányt találta jobbnak, így az MDC búcsúzott elsőként a tehetségkutató műsorból.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A kiesét követően Szikora Robi igazi hősöknek nevezte csapatát, hiszen Miki, az énekes igencsak rossz állapotban volt kénytelen színpadra állni, így nem tudtak mindent beleadni a párbajdalba. Az R-GO frontembere szerint ezt nyilván nem akarták a nyilvánosság előtt vállalni, hiszen show-t kell csinálni akkor is, ha az ember nincsen a topon.

– Show must go on – nyilatkozta a mentor, a híres Queen számot idézve. Miki rosszulléte még szombat reggel kezdődött, nagyon fájt a feje és be is lázasodott. Azonban az esti szereplés miatt kialakult adrenalin elnyomta a tüneteket, így a fellépés előtt nem érezte magát rosszul.

A színpadról lelépve már erős hasi fájdalmak is jelentkeztek, és szintén lázas lett a fiatal énekes. Az első orvosi vizsgálatok után vakbélgyulladásra gyanakodtak a szakemberek, a kórházi kivizsgáláson pedig gyulladást állapítottak meg, viszont ennek okát pontosan nem sikerült kideríteni.

Az MDC nem bánkódik amiatt, hogy kiestek, nem szeretnének a betegséggel takarózni a kudarc miatt. Nagy sikernek könyvelik el, hogy bejutottak a legjobb három csapat közé, és egyelőre biztosan nem oszlanak fel. A gitáros Dani szerint még fogunk róluk hallani.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet