KezdőlapTVX-FaktorKirúgták a lányt állásából az X-Faktor miatt

Kirúgták a lányt állásából az X-Faktor miatt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Aranyos szolfézstanárként mutatkozott be Mitru Tímea az első válogatón. Aztán jött a hörgés, a metál és a klasszikus éneklés keveréke, ami először nagyon meglepte még a mentorokat is. Timi igazi kálváriája azonban csak ezután kezdődött.

timi-richard-x-faktor

„Az adás az szombaton volt, hétfőn feljöttem Budapestre, mert az állást, azt itt kaptam meg Budapesten, bementem a zeneiskolába, mondták, hogy a fő emberek látták ezt a műsort és így nem szeretnének velem dolgozni.” – mesélte a lány az RTL Klub stábjának.

Bár a mentorok – Szikora Robin kívül – megdicsérték a lányt és továbbjuttatták, a zeneiskola vezetői ahelyett, hogy büszkék lettek volna rá, egyszerűen kirúgták a szolfézstanárnőt.

„Az okokat nem nagyon értettem, amiket mondtak, úgy mellette, mert a gyerekek tiszteletét, azt nem tudnám megkapni, hogyha mondjuk olyan öltözetben mennék vagy kivenném a piercinget, de én egyáltalán nem értettem egyet, mert pont az ellentettjét akartam elérni, hogy az ilyen embereke, mint én ne ítéljék el!” – mondta a lány keserűen.

A 25 éves lány nyár végén adta be az önéletrajzát több iskolába. Budapesten két hete vették fel, akkor még minden rendben volt. Most visszaköltözik Miskolcra és reménykedik, hogy tud találni majd munkát a szakmájában.

Ha kíváncsi vagy a válogatások videóira, azokat ITT nézheted meg.

Egy jóképű srác, aki kicsit rosszul tartja a mikrofont – így mutatkozott be Nagy Richárd az első válogatón.

Az RTL Nyíregyházán járt Ricsinél, aki a Fókusz stábjának is meglepetéssel készült. Egy egész asszonykórust szervezett a forgatásra, akikkel rendszeresen fellép. Ő zongorázik és énekel, a kórus pedig vokálozik. A 18 éves fiúnak saját zenekara is van és minden hétköznap délutánját a zeneiskolában tölti.

„Ha a legnagyobb álmom teljesülne, akkor az lenne tényleg, hogy ilyen világszinten vagy hát hogy így mindenki megismerjen és hát ilyen teltházas koncerteket tudjunk adni zenekarral és saját számokat előadni, ez nekem nagyon fontos lenne.” – osztotta meg velünk legnagyobb álmát a fiú.

Szombat este a Fókusz Pluszban pedig az X-Faktor két új műsorvezetőjét ismerhetjük meg közelebbről. A második válogató nézőit pedig egy igazi meglepetés várja. Egy korábbi RTL Klub-os tehetségkutatóban már bizonyított versenyző tér vissza a színpadra, nagy meglepetést okozva mindenkinek.

Forrás: RTL Klub

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet