KezdőlapTVX-FaktorPlatina- és aranylemez eső az X-Faktor döntőseinek

Platina- és aranylemez eső az X-Faktor döntőseinek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kedd este exkluzív környezetben vehették át az X-Faktor első két szériájának döntősei arany- és platinalemezeiket. Emellett Kocsis Tibor is megkapta a győztesnek járó Seat Leon FR típusú autót, a luxus nyaralást és a havi 1 milliós nyereményéhez tartozó bankkártyát.

Az eseményen szinte az összes eddigi döntős részt vett: Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbi, Vastag Tamás, Janicsák Veca, Kocsis Tibor, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kováts Vera, a Rocktenors, Lil. C, az Apollo23, Bagosi Alexa, Demes Tamás és Gyurcsík Tibor. Az első két szériából pedig Geszti Péter képviselte személyesen a mentorokat.

Az X-Faktor 2010-es és 2011-es szériájának döntősei mozgalmas időszakot tudhatnak maguk mögött: rengeteg fellépésen, több klipforgatáson, valamint kis- és nagylemez felvételen vannak túl. A Sony Music jóvoltából a döntősök most átvehették a sikereiket jelző arany és platinalemezeket. Így a 2010-es évad győztese, Vastag Csaba A második X című albumáért az aranylemezt, akárcsak Takács Nikolas. 2010 legjobb x-faktoros női hangjának, Janicsák Vecának A második X albuma ért platinalemezt, a Veca Világa korong pedig aranylemez lett.

A 2011-es évad top3 helyezettje is remek sikereket könyvelhetett el. A győztes, Kocsis Tibor Az első X albuma dupla platinalemez lett. Muri Enikő is csatlatkozhatott a dupla platinalemezesek táborához, aki nem tudott részt venni az átadón, ugyanis első klipjét forgatta. Baricz Gergő, a 2011-es X-Faktor harmadik helyezettje is átvehette a platinalemezéért járó díjat, aki hamarosan erdélyi koncertkörútra indul.

Az esemény zárásaként Kocsis Tibor átvehette a győztesnek járó Seat Leon FR típusú autót, a mesés Balira szóló nyaralását az IBUSZ jóvoltából és az egy éven át havi egy milliós nyereményéhez tartozó bankkártyát a TakarékPontnak köszönhetően.

X-faktorosnak lenni jó, a 2012-es szériára pedig továbbra is lehet jelentkezni sms-ben és az interneten is. További részletek a www.rtlklub.hu oldalon.

Fotók: RTL Klub/Bársony Bence

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet