Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Megismétlődött az X-Faktorban az, ami a múlt héten is, egy mentor két versenyzője párbajozott. Míg múlt héten Little G lányai közül Kállai-Kis Zsófi esett ki, ma este Alföldi két versenyzője közül búcsúzhattunk egyiktől.

szabo-ricsi

“Szabó Ricsi. Én nem tudom kivonni magamat a maga nagyon magától értetődő és nyílt személyiségének varázsa alól. Akkor sem, ha vannak ügyetlenségek és bénaságok. Bármi történik, rám ez hat – most is nagyon hatott. Fontosabbnak kell tartani azt, mint maga érez, mint azt, hogy színpadon van. A maga erőssége az, amit a szívével tud közvetíteni” – mondta Alföldi Róbert Szabó Richárdnak.

Alföldi Róbert szerinte mély barátság, apa-fiú viszony alakult ki mentoráltjai között, rövid értékelője után úgy döntött, hogy Szabó Richárdnak kell hazamennie. Tóth Gabi a párbaj dal alapján döntötte el, hogy kit küld ma haza: Szabó Ricsit.

Szikora Róbert Szabó Ricsi mellett tette le a voksát, Little G pedig döntött, Szabó Ricsinek kellett hazamennie az X-Faktorból.

Nézd vissza a ma esti produkciókat:

Tóth Andi – Free Yor Mind
Szabó Richárd – I Need To Know Now
Spoon – Thrift Shop
Benji – Faith
Jakab-Péter Izabella – Burn
Tha Shudras – Everybody
Andelic Jonathan – Szólj rám, ha hangosan énekelek
Nagy Richárd – Gangnam Style
Horányi Juli – The Edge Of Glory
Borbély Richárd – Kiss

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!