KezdőlapTVX-FaktorTóth Gabi: "Nem tudok és nem is akarok mindenkinek megfelelni."

Tóth Gabi: “Nem tudok és nem is akarok mindenkinek megfelelni.”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tegnap este választotta ki Alföldi Róbert és Tóth Gabi azt a 3-3 versenyzőt, akivel együtt fog dolgozni majd az élő adások során. Míg Alföldi Róbert döntésével többen egyet értettek, addig Tóth Gabi sok kritikát kapott a döntése után.

toth-gabi

A négy mentor közül Tóth Gabinak volt talán a legnehezebb feladata, hiszen hét fiúból kellett kiválasztani azt a hármat, aki majd vele tart a döntőbe. Gabi segítségére testvére, Tóth Vera volt, akivel nagy odafigyeléssel hallgatták meg a hét fiatalembert.

Végül Gabi Szabó Ádámot, Tóth Marcit és Csordás Ákost választotta be az élő műsorba, éppen emiatt rengeteg kritikát kapott. Az énekesnő a Facebookon reagált a kritikákra:

Nagyon magabiztos vagyok a fiaimmal kapcsolatban is… nem tudok és nem is akarok mindenkinek megfeleni.. egyértelmű hogy mindenki mást érez, gondol, de azért kicsit nézzen már magába az a fajta kommentelő aki mocskos módon vagdalózva fröcsög… hogy jöhet ki emberekből ennyi nyomdapapírt nem tűrő érzés, gondolat…:???? hol a szeretet emberek??? hol van az inteligencia?????? lehet okoskodni, és sárdobálni, de erre mondom azt hogy üljön oda a helyemre mindenki aki ilyen szinten képes mocskolódni…meg fogom védeni magam és a fiaimat is mert nem tűrom az igazságtalanságot!!! Természetesen tisztelet a kivételnek!!!!! Szép estét és köszönöm mindenkinek a pozitív szavakat és energiákat!!!!:)

Az X-Faktor videóit a Doily.hu oldalon nézhetitek vissza.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet