KezdőlapBulvárÚgy tűnik Harry herceg és Meghan Markle közel áll ahhoz, hogy elválljanak

Úgy tűnik Harry herceg és Meghan Markle közel áll ahhoz, hogy elválljanak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egyre több, az Egyesült Királyságban megjelenő kiadvány számol be arról, hogy Meghan Markle és Harry herceg egy lépésre állnak a válástól, és ha ez valóban megtörténik, az nagy visszhangot kelt majd, és megrázza az egész királyi családot.

„Harry herceg elválik Meghan Markle-től. Továbbra is késlelteti a királyi családba való visszatérését” – írja több brit sajtókiadvány is.

A sussexi herceg és hercegné hat hónapja szünetelteti királyi kötelezettségeinek teljesítését, és tavaly november óta a királyi családtól távol, Kanadában tartózkodtak. Úgy tűnik azonban, hogy bár távol maradtak a királyi udvartól és a királynőtől, ez a távolság nem hozta őket közelebb egymáshoz, sőt, éppen ellenkezőleg.

Az ibtimes.com brit weboldal szerint II. Erzsébet királynő arra kényszerítette Meghant és Harryt, hogy házassági szerződést írjanak alá az esküvőjük előtt, annak érdekében, hogy minden az ő akarata szerint történjen, abban az esetben, ha a házasság mégsem működne.

A szerződés aláírásánál Anglia legjobban fizetett ügyvédje, Fiona Shackleton volt jelen. Abban az esetben, ha a pár búcsút mondana egymásnak, a hercegné nem kaphat meg semmilyen történelmi jelentőségű ékszert, a kapott pénz összegét pedig az határozná meg, hány örökös van a válási papírok aláírásának pillanatában.

Diana hercegnő pszichológusa meg volt győződve róla, hogy a házasság nem tart majd tovább 3 évnél.

Egy másik kiadvány egyenesen azt állítja, a pár valójában még tavaly különvált, de úgy döntöttek ezzel a közös utazással adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak, és Harry herceg megtesz minden tőle telhetőt, hogy megmentse a házasságát.

Simone Simmons, Diana hercegnő pszichológusa, nemrégiben kijelentette, hogy a korábban a Briliáns elmékben (Suits) szereplő színésznő, nem az ideális nő Harry herceg számára. Azt mondta, nem szeretné összetört szívvel látni a herceget, de nem hiszi, hogy ez a házasság 3 évnél tovább tartana.

Másrészt egyáltalán nem biztos, hogy a pár valóban különvált volna. A Szilvesztert Kanadában töltötték néhány barátjukkal, számol be az Entertainment Tonight. Ezenkívül a brit királyi család sem tett közzé semmilyen nyilatkozatot a pár esetleges különválásáról.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet