Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Válaszd ki egy híres férfi fotóját az alábbiak közül, és tudjál meg többet a saját személyiségedről!

Válassz ki egy férfit az nyolcból, olyant fogsz olvasni magadról, amire nem is gondoltál

Gyakran előfordul velünk, nőkkel, hogy titokban vonzalmat érzünk egy-egy híres férfi irányában, mert úgy érezzük, hogy talán benne lelki társunkra lelnénk. Ezzel a személyiség teszttel megtudhatod, milyen jellemvonásokkal rendelkező társat szeretnél magad mellé, úgy hogy válassz egyet a nyolc híres férfi fotójából!

1. Hugh Jackman – re esett a választásod, olyan társat szeretnél magadnak, aki mindig helyesen ítéli meg az embereket és a helyzeteket. Az ilyen ember sokat önkénteskedik, és minden erejével azon van, hogy a világban uralkodó szegénységen és beteg emberek szenvedésén enyhítsen lehetőségeihez mérten.

2. Leonardo DiCaprio – t választva, olyan párt keresel, akire mindig felnézhetsz, aki mindig a figyelem középpontjában van, és szereti szórakoztatni rögtönzött közönségét. A valóságban ugyanis DiCaprio személyisége nagyon hasonlít az általa, a Titanicban alakított Jack Dawson jelleméhez, melyért Oscarral is jutalmazták.

3. Vladimir Putin – személyét választva, olyan partnerre vágysz, aki erős, mindig érvényesíti akaratát, és kész harcolni a számára fontos dolgokért. Mindig ismeri a célhoz vezető legrövidebb utat és maradéktalanul, teljesíti feladatát a lehető legrövidebb időn belül.

4. Brad Pitt – személyisége azt jelzi, hogy számodra az olyan férfiak tetszenek, akik fejlett művészi érzékkel, és makulátlan stílussal rendelkeznek. A színész maga ugyanis a művészetek nagy rajongója, ezért is szakította meg színészi pályafutását, hogy a Los Angelesben designt tanulhasson Frank Gehry mellett. Ha őt választottad, akkor számodra a fejlett esztétikai érzékkel rendelkező férfiak tetszenek, akik képesek nyitott szemmel is az álmodozásra.

5. George Clooney – t választva, olyan párt keresel, aki egy elbűvölő herceghez hasonlít, aki a lehetőségek sokaságával van folyton körülvéve, és aki képes leküzdeni minden eléje gördülő akadályt. A színész maga megrögzött aktivista, aki minden megtesz a jó cél érdekében.

6. Barack Obama – személyét választva, olyan partnerre vágysz, aki mindig optimista, tele van igyekezettel, és aki mindig mindent véghez visz. Az ilyen személy mindenhol lehetőségeket lát és szívesen osztja meg ötleteit a környezetével.

7. Mark Zuckerberg – személyisége azt jelzi, hogy számodra az olyan férfiak tetszenek, akik bár sikeresek, nem szeretnek szerepelni a nagyközönség előtt. Ha őt választottad, akkor számodra tetszenek a vezető egyéniséggel rendelkező férfiak, akik azonban szeretnek a háttérben maradni és tiszteletben tartják mások véleményét is.

8. Daniel Radcliffe – t választva, olyan párra vágysz, aki okos és tele van szeretettel és érzelmekkel. Szereted a szenvedélyességét és azt, hogy teljes mellszélességgel kiáll egy számára fontos ügy mellett.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!