KezdőlapBulvárVáratlan bejelentés: Véget ért Majka és Curtis közös karrierje

Váratlan bejelentés: Véget ért Majka és Curtis közös karrierje

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tegnap koncertezett Villányban Majka és csapata, ám a rajongók hiába várták Curtist a színpadra, a rapper nem jelent meg. Ma az is kiderült, a két zenész külön utakon folytatja.

Bár eddig a nyarat közös koncertekkel indították és a beharangozókban is együtt léptek volna fel, szombaton váratlan bejelentést tett a kép zenész: külön utakon folytatják karrierjüket. A bejelentés előfutára volt, hogy tegnap Villányban tartottak volna koncertet, ám a rajongók legnagyobb meglepetésére Curtis nem volt jelen a színpadon.

„Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!” – írta Majka közösségi oldalán.

A különválásról szóló hírt Curtis is megerősítette Isntagram-oldalán.

„Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked. De rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a 12 évet testvér” – írta a rapper.

Négy évvel ezelőtt derült ki, hogy Curtis komoly drogproblémákkal küzd, Majka akkor a a SZIN színpadán fakadt ki és mondta el a világnak, hogy szüneteltetik a közös karrierjüket. Curtis akkor elvonóra ment, és látszólag le is győzte a betegségét, végül Majka megbocsájtott neki és ismét közös erővel folytatták.

A rajongókat meglepte a váratlan bejelentés, özönlenek a sajnálkozások és a támogató kommentek a két zenész közösségi oldalán.

„Sikerülni fog! Sikerülnie kell! Legyen a szemed előtt MINDIG a gyönyörű kisfiad, akinek Te vagy az Édesapja, akire számíthat majd az életében! Én drukkolok Neked. Meg tudod csinálni! Légy erős” – írta Curtis egyik rajongója a bejegyzés alá.

„Sajnálom, ez egy súlyos betegség amit nehéz kezelni. Ahogy Szabó Győző is mondta a drog nagyon jó, jó érzés, csak a következmények és a hosszútávú hatásai megmaradnak az egész életére. Reméljük Curtisben megvan az elhatározás, már csak véghez kell vinnie amihez sok kitartást kíván minden rajongó!” – írta egy másik Majka bejelentése után.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet