KezdőlapBulvárVáratlan fordulat Laci bácsi és Margit néni történetében: megszólalt a 101 éves...

Váratlan fordulat Laci bácsi és Margit néni történetében: megszólalt a 101 éves asszony!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Csaknem két hete tartja lázban az országot Laci bácsi és Margit néni története, történt ugyanis, hogy a 101 éves idős nő családja elvitte Laci bácsi mellől az asszonyt, Laci bácsi azóta próbál meg kétségbeesetten felesége után kutatni. Ám most az ATV Heti Napló Sváby Andrással adásában váratlan fordulat történt.

Laci bácsi és Margit néni nyáron döntötték el közösen, hogy idősotthonba vonulnak, ám augusztus közepén az idős asszony sétálni ment családjával, utána viszont nem tért vissza 105 éves férjéhez, aki kétségbeesetten kereste, minden követ megmozgatott, hogy felkutassa feleségét.

Laci bácsi azon a véleményen volt, hogy feleségét „elrabolták” mellőle, az ATV Heti Napló Sváby Andrással című adása azonban megtalálta az idős asszony, váratlan fordulatokkal szembesültek.

Mikolik Ágnes, a nő unokája szerint a 101 éves Margit néni kérte meg családját, hogy ne vigyék vissza férjéhez, akivel másnap be kellett volna költözniük a szeretotthonba. Az unoka szerint nagymamája felhívta Laci bácsit, hogy elmondja hol van, de a telefonhívásra barátságtalan válasz érkezett: azonnal menjen haza, mert másnap be kell költözniük az otthonba.

A Heti Napló Sváby Andrással műsorvezetője személyesen kérdezte meg Margit nénit, hogy hiányzik neki Laci bácsi, az idős asszony azt felelte, hogy nem, nem biztos benne, hogy visszafogadja.

Fotó: ATV

„Szeretem az embereket, de tömegben nem szeretnék élni. Nem! Inkább családi kis otthonban” – mondta Margit néni, majd hozzátette, családjában szeretik, nem bántják.

Margit néni azt is elmondta, Laci bácsi mindenbe beleszólt: „Teljesen kisajátított” – mondta a 101 éves asszony az ATV kamerája előtt.

Margit néni jogilag teljesen beszámítható, szabadon dönthet arról, hogy hol szeretne tartózkodni, nincs olyan papír, ami igazolná, hogy az idős asszony mentálisan nem beszámítható.

Laci bácsi azt mondja, ő gondoskodott Margit néniről, egy ápolónőt is fogadott, aki segített nekik a mindennapokban. Egy idő után közösen döntöttek úgy, hogy beköltöznek az otthonba, a kényszer hatása alatt döntöttek úgy, hogy meglépik ezt a lépést.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet