KezdőlapBulvár"Fölemelt orral jüttem ki" - mondta Varga Irénke az X-Faktor produkciója után

„Fölemelt orral jüttem ki” – mondta Varga Irénke az X-Faktor produkciója után

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A TikTok-on befutott Varga Irén volt a szombati X-Faktor válogatás egyik látványossága, a magát énekesnőnek aposztrofált Irénke a TikTok-on mesélte el, ő hogyan élte meg az RTL Klub tehetségkutatójában való fellépését.

Varga Irénkét üdvrivalgással fogadta Puskás Peti, de Herceg Erika is örült, hogy a színpadon látja, hiszen követi őt a TikTok-on. Az énekesnő hatalmas „bulit” csapott az X-Faktor színpadán, a Maluma című dalával lépett fel.

“Nagyon ismert vagyok, nagyok sok klubbot hagytam a hátam mögött és szeretnék ide tartozni” – mondta Varga Irénke, alias Mahiana Roszallo a produkciója előtt.

@mahianaroszallo koszonom dragam neked es a ranjong oknak @gasparlaci777 #mahianaroszallo #vargairen #vargairenszelina #irenvargariana #xfaktor ♬ original sound – jónás lászlonè

És bár nem jutott tovább a táborba, a mentorok megköszönték a jelentkezését, egyedül Bye Alex fogalmazott kritikusan az énekesnővel: “Összességében ez egy rossz produkció volt” – szögezte le.

Irénke a TikTok-on osztotta meg a véleményét az X-Faktorban lévő szerepléséről.

„Noha nem is jutottam be, de akkor is fölemelt orral jüttem ki, mindenki fölállt, tapsolt, énekelték a Mahiana Roszallot, ott a közönség és még kinn is táncoltak” – mondta egyik követőjének Varga Irénke.

Egy másik hozzászóló szóvá tette, hogy csupán Bye Alex mondta meg az igazat az énekesnőnek, amire Irénke hangos kacagással válaszolt, és annyit mondott: „Most földobtad a napomat”.

@mahianaroszallo koszonom dragam neked es a ranjong oknak @gasparlaci777 #mahianaroszallo #vargairen #vargairenszelina #irenvargariana #xfaktor ♬ original sound – jónás lászlonè

Egy másik videóban leszögezte, nem ad mások véleményére. „Büszkék rám, hogy mit el nem értem” – mondta a mentorokra Irénke.

Varga Irénke produkcióját az X-Faktorban itt nézhetitek meg!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet