KezdőlapBulvárVastag Csaba átvette nyereményeit

Vastag Csaba átvette nyereményeit

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Fél évig tartó kemény munka, heti hárommillió néző és várakozáson felüli sikerek: Vastag Csaba, az első magyarországi X-Faktor győztese nemcsak az őt ért életre szóló élményeknek, a győzelemnek, hanem az azzal járó nyereményeknek is örülhetett 2010. december közepén. Csaba szerdán átvehette a nyereményeit.

Vastag Csaba – ahogy a többi X-Faktor énekes is – országos ismertséget szerzett a tehetségkutatónak köszönhetően. Az élő show-kban előadott dalaival kiadott CD-je többszörös platinalemez, naptárja tele van fellépésekkel emellett az anyagi biztonságot is megkapta az X-Faktor első helyével. Az RTL Klub partnereinek köszönhetően autót, pénzt és utazást kapott a dicsőség mellé.

Február 9-én Vastag Csaba a Porsche Hungaria Seat szalonjában beleülhetett új autójába, egy Seat Leon FR típusú gépjárműbe, amelyet Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője, illetve Papp Zoltán, a Seat márkaigazgatója adott át. A kényelem mellett az anyagi biztonságra sem lesz gondja: a Takarékpont jóvoltából egy éven át havi egymillió forintot utalnak át a bankszámlájára. A bankkártyát és a paypass karórát Brezina Szabolcs, a Takarékbank ügyvezető igazgatója, illetve Badacsonyi Márta, a Monor Takarék Passzív üzletág-vezetője adta át.

A győzelemmel együtt járt egy utazás is, amelyet eredetileg az Aeroviva ajánlott fel. Az iroda csődje miatt Csaba külföldi pihenését az RTL Klub állja, ennek szervezése folyamatban van.

Megkapta az sms-szavazók közötti nyertes is a díját. A Seat Ibiza ST-nek a szarvasi Kriska Attila örülhetett.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet