Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gesztesi Károly valóra váltotta a kilenc éves Kakas Krisztina álmát. A vesebeteg kislány a Jóban Rosszban rajongójaként mindent megadott volna azért, hogy a sorozat Füredije vezesse körbe a kulisszák mögött.

A Csodalámpa Alapítvány közreműködésével létrejött a nagy találkozás, ráadásul Kriszta egy jelenet erejéig szerepet is kapott a TV2 sikersorozatában.

Kakas Krisztina igazi álomvilágba lépett, amikor megérkezett a Jóban Rosszban stúdiójába. A kilenc éves, vesebeteg kislány minden vágya az volt, hogy kedvenc sorozatának forgatásán találkozzon Gesztesi Károllyal.

„Nagyon sok nehéz sorsú gyereket láttam már egész fiatal koromtól kezdve, éppen ezért ha lehetőségem van rá, akkor segítek, ez számomra természetes. Ha beteg gyerekekről van szó, mondhatni bármire képes vagyok.” – árulta el a Jóban Rosszban Füredije, aki egy percig sem gondolkozott azon, hogy Kriszti alkalmi idegenvezetője legyen a kulisszák mögött.

– „Kriszti nagyon aranyos volt, felszabadultan viselkedett, látszott, hogy élvezi, hogy ott lehet a forgatáson és olyan dolgokat is láthat, amit csak nagyon kevesen.” – tette hozzá Gesztesi Károly.

Kriszta nem győzte kapkodni a fejét a Jóban Rosszban díszletei között, ahol maga is megmutathatta picit színészi képességeit. A kislány egy jelenet erejéig ugyanis Gesztesi Károly mellett szerepelhetett a TV2 napi sorozatában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!