Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A VIASAT3 szeptember 19-én egy vadonatúj átalakító műsorral jelentkezik. A Tíz év tíz nap alatt című produkcióban Lakatos Márk és szakértő csapata bebizonyítja, hogy különböző fortélyokkal – rövid idő alatt – akár egy évtizedet is fiatalodhatunk.

A műsor, mely az angol „Tíz évvel fiatalabb” hazai adaptációja, nem csupán nőkről-nőknek szól, hiszen ez esetben férfiak is szerepelhetnek a fiatalító-showban. Márk, a műsor házigazdája hatalmas lelkesedéssel vágott neki a feladatnak.

– Alkatunkból adódóan vannak olyan adottságok, amelyeken nem lehet változtatni. De ez nem azt jelenti, hogy akkor nyugodtan hagyjuk elrohadni a fogunkat, járjunk slamposan, ápolatlan frizurával. Igenis hozzuk ki magunkból a maximumot! Egy pici plasztikai beavatkozás – mint például a botox – sem Isten elleni vétek. Külföldön ez már olyannyira elfogadott beavatkozás a nem kívánt ráncok eltűntetésére, hogy kozmetikusok is elvégzik. Szerintem nem ez a ciki, hanem például a rosszul tetovált szemöldök – magyarázta Márk.

A szakértői csapat feladata, hogy tíz nap leforgása alatt, tíz évvel fiatalítsák meg a résztvevőket, és ez alkalommal minden eszközt bevetnek…

10 év 10 nap alatt – premier: 2010. szeptember 19. 19:00 VIASAT3Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!