Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

VV Éva nyerte a Való Világ 4 utolsó párbaját. Anikó 49%-al bukta el a nagy játszmát. Éva ezzel esélyt kapott arra, hogy megnyerje az RTL Klub valóságshowját.

A ma esti összecsapás már régóta váratott magára, ez a mai Párbaj azonban nemcsak emiatt volt fontos, hanem amiatt is, hogy ez az utolsó akadály volt a finálé előtt.

A két lány párbaja előtt felelevenítettek néhány emlékezetesebb pillanatot a Villalakók életéből, majd Anikó kétperces elköszönése következett. Miután a Rosszkislány elhagyta “ideiglenes” otthonát Éva búcsúzott el Alekosztól és Jerzy-től.

Rövid szünet után folytatódott a Párbaj: a ma este tétje nem más volt, mint, hogy Anikó és Éva közül ki az, aki ott lesz a fináléban.

Anikó mellett Éva is kitűnt a társai közül, Ő az a Villalakó, aki a legkevésbé kerülte a konfliktus helyzeteket, amit gondolt, legyen az jó vagy rossz kimondta.

A Villalakók az elmúlt hónapokban elképesztő érzelmi hullámvasúton utaztak: a két lánynak is voltak meghitt, érzelmes, feszült és megtört pillanatai.

A Párbaj vége előtt a szavazók és a Villalakók körében is 50-50% volt az állás, végül a Párbajt Éva nyert 51%-al, így nagy esélye van arra, hogy ő nyerje meg a Való Világ 4 fődíját.

Forrás: Való Világ


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!