KezdőlapBulvárX-Faktor és ValóVilág együtt: közel félmillió látogató, egyetlen napon

X-Faktor és ValóVilág együtt: közel félmillió látogató, egyetlen napon

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hetek óta folyamatosan megdőlnek az online látogatottsági rekordok az RTL Klubnál, az elmúlt napok újabb csúcsokat hoztak a csatornának.

December 5-én vasárnap 469 834 egyedi látogató kereste fel az RTL Klub internetes oldalait, amely 15 százalékkal jobb eredmény a két héttel ezelőtti, előző rekordnál. Mind a valovilag.hu, mint pedig az rtlklub.hu/xfaktor megdöntötte saját korábbi csúcsát is. A ValóVilág műsoroldala 134 260 látogatót vonzott vasárnap, míg az X-Faktor portálját 127 299-en keresték fel ezen a napon. Az RTL Moston az X-Faktor nyolcadik döntőjét 74 817-en, míg a ValóVilág 4 aktuális adásait 62 232-en nézték vissza december 5-én.

A ValóVilág 4 egyre népszerűbb karakterei, valamint az X-Faktor izgalmas végkifejlete a napi átlagos látogatottságban is rekordot hozott az RTL Klubnak. Az elmúlt héten húsz százalékkal nőtt a napi egyedi látogatószám az RTL portáljainál, átlagosan 335 233 látogató kereste fel naponta a kereskedelmi csatorna internetes oldalait.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet