Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mi történik akkor, ha egy színész-énekes számos musical szerep után találkozik 2010 aranylemezes férfi hangjával? Egy fantasztikus duett műsor. Slágerek, ahogy eddig még soha nem voltak hallhatók. Náray Erika és Kökény Attila Szerelem & Szenvedély című zenés műsora élőzenekarral országos turnéra indul.

Fél évvel ezelőtt úgy alakult, hogy egy rendezvényen együtt énekelt Náray Erika és Kökény Attila. Akkor még nem ismerték egymást, de az őket támogatók közül mind azt mondták a közös produkció hallatán, hogy nagyon jól működtek együtt, jöhet a folytatás. Teltek a hetek, hónapok, zenekart szerveztek, és egyre többet lehetett látni őket együtt szerepelni. A hasonló zenei ízlés és a közös munka hamar meghozta gyümölcsét. Az Of Course együttessel megszületett egy dal, A szív zenél” címmel, melyből videoklip is készült.

A két művész olyannyira élvezte az együttműködést, hogy egyik ötlet után jött a másik, amiből összeállt a Szerelem & Szenvedély koncert anyaga, amellyel rövidesen országjáró turnéra indul a duó és természetesen zenekaruk, akik minden állomásra elkísérik őket.

A formáció a közelmúltban az Orfeumban adott először ízelítőt koncertjéből a sajtó képviselőinek: a műsor nagy sikert aratott a megjelentek körében. Náray Erika és Kökény Attila énekelt többek között Máté Péter, az R-Go és Kovács Kati slágereit énekelték, magyarul adták elő a “Mambo No 5” című dalt és a “Cheek to Cheek” című szerzeményt. Az eseményen felcsendültek szólók is, ám egytől egyig kicsit áthangszerelve, swinges, latinos stílusban. Akik pedig megszólaltatják a dalokat: Balogh László – dob, Sárközy Lajos – hegedű, Duka László – hegedű, Samu István – gitár, Radics József – basszusgitár, valamint Juhász Attila – zongora, valamint természetesen Náray Erika és Kökény Attila.

A produkció zenei vezetője Bereczki Zoltán.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!