KezdőlapBulvárZeneRemegve lépett színpadra, sírva jött le az aranytorkú lány

Remegve lépett színpadra, sírva jött le az aranytorkú lány

-

Alice Fredenham mindenkit meglepett a “Britain’s Got Talent” című tehetségkutató válogatóján. A fiatal lány egyedül érkezett a brit showba, mert attól félt, hogy teljesítménye nem lesz az elvárásoknak megfelelő. Arra azonban nem gondolt, hogy a közönség állva tapsol majd neki.

alice-fredenham

Alice a “My funny Valentine” című dalt adta elő, amellyel nemcsak a közönséget lepte meg, de a “Britain’s Got Talent” zsűrijének is tátva maradt a szája a meglepetéstől. Amikor fellépett a színpadra Alice remegett az izgalomtól, azonban ahogy elkezdett énekelni megállt körülötte a világ és teljesen magába feledkezett. A YouTube-on is nagy népszerűségre tett szert, pár na alatt több mint egy millióan látták a lány éneklését.

“Ez az amit vártam. A hangod olyan, mint a folyékony arany. Csodás hangod van, csodásan nézel ki. Imádom a hangod, téged is imádlak. Annyira szép, hogy te még nem tudod milyen tehetséges vagy.” – nyilatkozta Simon Cowell.

Nemrég egy magyar csapat is hatalmas sikert ért el előadásával a brit tehetségkutatóban. Az ő produkciójukat, ITT nézhetitek meg!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet