Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kálloy Molnár Pétert a nagyközönség a színházból és a TV képernyőjéről ismerik. Fontosabb filmbeli alakításai: Üvegtigris I – II., Kútfejek, Papírkutyák. Jónéhány televíziós műsorban, sorozatban szerepel és az egyik legsikeresebb műsor, a Beugró oszlopos tagja.

Azt már azonban kevesebben tudják, hogy Péter rendkívül tehetséges zeneszerző és szövegíró is. Eddig két szólólemeze jelent meg.

Harmadik nagylemeze a Sony Music gondozásában kerül kiadásra, amelyről az első és egyben címadó kislemez „A gyermek énbennem” című dal, mely könnyedén meghozhatja Péter számára az áttörést a zenei pályán. Különleges dallamvilág és fontos szöveg, mely akár generációs himnusszá is teheti a dalt.

A dal alapverziója magyar nyelven készült el Palya Bea közreműködésével, aki szintén Péter generációjának meghatározó alakja. A dalnak különleges töltést ad a tény, hogy amikor Péter felkérte Beát a közös munkára, csak a művésznő tudta, hogy „már van egy gyermek énbennem”. Október 16-án meg is született a gyermek, Laczi Liliána és most itt a csodalatos dal: A gyermek énbennem.

A dal később elkészült angol nyelven is The Child Within címmel, valamit Péter a Sony Music kérésére készített egy szóló változatot is belőle magyarul.

A gyermek énbennem” című dal klipje is elkészült már, melyet Angliában forgattak:

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!