Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Íme az a 3 kulcsfontosságú hiba, amely megakadályoz abban, hogy megtaláld a lelki társadat.

A tökéletes kapcsolat szinte olyan, mint egy tündérmese. Egészen irreális dolognak tűnik. Vajon valóban létezik? Pontosan ezek az idealista gondolatok azok, amik problémákhoz vezethetnek egy valódi kapcsolatban. Mindenkinek megvannak a maga elképzelései arról, milyen a tökéletes kapcsolat. De ezek az ideálok befolyásolhatják a valóságunkat, és ha nem változtatunk ezen, azt kockáztatjuk, hogy soha nem találjuk meg a párunkat.

Lássuk, mi az a 3 kulcsfontosságú hiba, amely megakadályoz abban, hogy megtaláld a lelki társadat:

1. Túl könnyű kapcsolatok

A kapcsolatok nem mindig könnyűek. Vannak hullámvölgyek és hullámhegyek, és egy igazi kapcsolaton minden nap, minden egyes pillanatban dolgoznunk kell.

Ha egy kapcsolat túl könnyű, az arra utalhat, hogy valami nincs rendjén. Lehetséges, hogy felszínes a kapcsolatotok? Lehet, hogy nem mertek nyíltan beszélni az érzéseitekről? Vagy nem meritek nyíltan vállalni a véleményeteket, nehogy megbántsátok egymást? Lehet, hogy azért nincsenek vitáitok, mert soha nem mélyültök el a beszélgetésben, és nem néztek a felszín alá?

2. Nem próbálsz változni

Csendes, gyönyörű, stabil kényelmi zónában vagy. Miért is akarnál változtatni önmagadon, vagy a kapcsolatodon? Miért akarnád a partneredet is arra ösztönözni, hogy önmaga legjobb verziója legyen?

Ezek a tulajdonságok jellemeznek egy stagnáló kapcsolatot. Egy valódi kapcsolatban mindig vannak kihívások – együtt kell fejlődnötök, növekednetek, és együtt kellene elérnetek az álmaitokat.

3. Figyelmen kívül hagyod annak a jeleit, hogy valami nincs rendben

Látod ezeket a jeleket, de nem akarsz róluk tudomást venni. Csak legyintesz rá, mondván „mind emberek vagyunk, és hibázunk”, aztán továbblépsz. Ez a szokás pedig megmérgezheti a kapcsolatodat. Minden hibában van egy közös tényező: az őszinteség hiánya. Ezért nagyon fontos, hogy teljesen őszinte légy a partnereddel, és őszintén beszélj az érzéseidről. Válaszd mindig az őszinteséget.

Ha nem így teszel, bennragadsz egy rossz kapcsolatban, és meg sem próbálod megtalálni a lelki társadat. Mitől félsz? Talán a magánytól? A magány a legjobb dolog, ami történhet veled – segít felfedezni önmagadat, rájönni, hogy ki vagy, megérteni, mire van szükséged ahhoz, hogy boldog lehess, és önmagad legjobb verziójává válhass. Ezután pedig megmutathatod az Univerzumnak, hogy készen állsz találkozni a lelki társaddal, azzal az emberrel, aki még több boldogságot hoz majd az életedbe.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!