Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A következő hónapok pozitív változásokat tartogatnak bizonyos személyek számára. Ha kíváncsi vagy, hogy mikor jön érted a herceg fehér lovon, nézd meg, hátha az alábbi csillagjegyek közé tartozol.

Ha egyedülálló vagy, most sok esély van arra, hogy összefutsz az igazival, viszont, ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, akkor lehet, hogy komolyabbra fordulnak a dolgok. A 2019-es tavasz és nyár pozitív változásokat tartogat az alábbi 3 csillagjegy számára, már ami a párkapcsolatot illeti.

Kos

Új fejezet kezdődik a szerelmi életedben, úgy tűnik, hogy a múlt sebei beforrnak, és végre újra kezded megnyitni a szíved. Legkedvezőbb a május-június közötti időszak számodra, amikor a Vénusz és a Jupiter együttállása következtében igen pozitív energiák szabadulnak fel körülötted. Járj nyitott szívvel, hiszen bármikor összetalálkozhatsz a nagy Ő-vel.

Mérleg

2019 nyarán nagy valószínűséggel rá fogsz találni a lelki társadra. Szerelmetek augusztusban fog kiteljesedni, olyan szoros lesz köztetek a kötelék, hogy még az is megtörténhet, hogy komolyabb lépésre szánjátok el magatok.

Hallgass mindig a szívedre, de a rózsaszín köd mögül próbáld egy kicsit racionálisan is szemlélni ezt a kapcsolatot. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nagy változás vár rád a nyár folyamán.

Halak

Egy olyan utazáson fogsz részt venni, melyen a barátaid segítségével megismerheted a nagy Ő-t. Hagyd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok, ne ess kétségbe, ha minden nem úgy alakul, ahogy elképzelted.

Április-május a legkedvezőbb időszak a kapcsolat kibontakozására. Ha párkapcsolatban élsz, számíthatsz rá, hogy tavasszal még jobban megerősödik a kapcsolatotok, és sokkal közelebb kerültök lelkileg egymáshoz.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!