Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A hosszú haj nagyon szép és vonzó tud lenni, azonban sok odafigyelést igényel. A nyári kánikulában pedig kifejezetten nyűg, ragad, melegít, és sokszor van útban. Nézzünk 4 kényelmes és praktikus megoldást, hogy elviselhető legyen a vonzó hajzuhatag.

nyari-frizura

1. Válasszuk el kissé oldalt a hajat, majd a nagyobbik haj adagból a homloktól kiindulva kezdjük el fonni egy tincset. Közben jobbról is balról is egy-egy vékonyabb tincset illesszünk be. A fonás csak a fejtető közepéig tartson, ezután kössük be az egész hajat laza és kócos kontyba.

2. Ez a frizura egy sodort fonással kezdődik, a tincset egészen a fültőig vigyük le, úgy, hogy közben elől hagyjunk egy bohókás fürtöt szabadon. A sodort részt csatoljuk meg a hátul a fejtőn, majd ezzel együtt az egész hajat lazán fonjuk be.

3. Ehhez az igazi nyári frizurához szükségünk lesz egy elasztikus virágos hajpántra. Illesszük a fejünkre, majd az első két tincset hurkoljuk át rajta lazán.

4. A jobb és bal oldalon is fonjunk egy-egy vékony tincset, majd hátul a fejtetőn kössünk egy magas lófarkat, úgy hogy az előbb font tincseket is illesszük bele.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!