Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ahol nincs tisztelet, nincs kapcsolat. Egy jól működő párkapcsolatban az egyik legfontosabb dolog a tisztelet!

A nők az alábbi 5 ok miatt legtöbbször már nem tudják tisztelni a párjukat. Ha ez elő is fordul, még nincs veszve semmi, mert, ha mindketten akarják, lehet javítani a helyzeten!

1. Túlzott féltés

Egy nőnek szüksége van arra, hogy biztonságban érezze magát, és megvédje élete párja, de ha már túlzásba viszi az illető, akkor a dolog átcsaphat egy állandó ellenőrizgetésbe.

“Te nem vagy képes, hogy vigyázz magadra, ezért én kell megtegyem” – mondják gyakran a férfiak. A nő elveszti a függetlenségét, belekerül egy megalázó és fárasztó helyzetbe, amiből inkább menekülni szeretne.

2. Nincs szabad véleménynyilvánítás

A női egyenjogúság kivívásáért nagyon sok erőfeszítést megtettek a nők, így mostanra már szabadon elmondhatják a véleményüket, és szabadon választhatnak is. Egyes férfiak hajlamosak arra, hogy a nőt másodrendűként kezeljék, nem kérik ki a véleményét semmiben.

3. Panaszkodás, tehetetlenség

A párkapcsolatban általában közösen kell megoldani a problémákat, de ha a férfi csak állandóan panaszkodik, és nem tesz semmit azért, hogy jobb legyen a helyzet, akkor gyorsan kopni kezd az iránta érzett tisztelet. A negatív érzelmek halmozása, a panaszkodás egy idő után nagyon nyomasztó lehet.

4. Az ambíció hiánya

A nők általában azokat a férfiakat tisztelik, akik a kudarcaikból tanulnak, és gyorsan talpra állnak. Azok, akiknek fogalmuk sincs, hogy mit akarnak, és mindig arra mennek, amerre fújja őket a szél, nem túl férfiasak és vonzóak. Ha valaki az első nehézségnél feladja, elveszti a hitelességét.

5. Ha nem értékeli a nőt

Egy idő után egy nő teljesen kiábrándul az olyan férfiből, aki nem értékeli őt, semmibe veszi az erőfeszítéseit. Az ilyen férfi mellett feleslegesnek érzi magát egy nő. Először tudatalatt, majd később tudatosan el kezd keresni egy olyan férfit, aki értékeli, és ki mondja, hogy mennyire szereti.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!