Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sok nő úgy tartja, hogy az igazi férfi manapság már csak egy fogalom, és valójában nem is létezik. Természetesen tökéletes ember nincs, de egyáltalán nem lehetetlen találni egy olyan társat, aki jóban-rosszban ott van mellettünk, hűséges és figyelmes.

Hányszor hallottad már, hogy “nincs egy rendes pasi a Földön”, vagy esetleg téged is többször átvertek vagy kihasználtak?

Lejjebb engedtél az elvárásaidból, és mégis nem találod a megfelelő férfit, hidd el, valószínű nem veled, hanem sokkal inkább a társadalommal van baj.

1. Már nincs értéke a házasságnak

Régen a házasság egy igen fontos fordulópont volt a fiatalok életében, napjainkban viszont kezdte átvenni a helyét az együttélés. Azonban, ha meg is történik a házasság, nagyon sok a válás. Leginkább a férfiak azok, akik nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget a házasságnak.

2. Félelem az elkötelezettségektől

Sok férfi fél az elkötelezettségektől, az örökre szóló párkapcsolattól. Ezért van az, hogy minden szép és jó egy darabig, de, amikor kezdenek nagyon komolyra fordulni a dolgok, szóba kerül a házasság és a gyerek, akkor nyom nélkül eltűnnek.

3. Technológia

A mai csúcstechnológiáknak köszönhetően mindenki képes arra, hogy a legszebb arcát mutassa egy virtuális világban. A valóság azonban teljesen más! Tele van mindenki elvárásokkal, a tökéletes társról álmodozunk, és, ha nem így van, lecseréljük gyorsan az épp aktuálist egy jobbra.

4. A nők egyre erősebbek lesznek

A függetlenség és a sikeresség korát éljük. Sok férfi ezt nem képes elviselni, mert úgy érzi, hogy közben a férfiassága csorbul, és már egyáltalán nincs is olyan fontos szerepe a kapcsolatban.

5. Sok férfi állandóan egy jobb nőre vágyik

Vannak olyan férfiak, akik azt vallják, hogy, ha valami elromlik, akkor azt nem megjavítani kell, hanem inkább kidobni. Sajnos a hibát soha nem önmagukban keresik, hanem a párjukban, és azt gondolják, hogy egyszer megtalálják a tökéletes, hibátlan nőt.

6. Túl nagy a választási lehetőség

A világhálónak és a közösségi oldalaknak köszönhetően könnyen belelátunk mások életébe, túl “közel kerülünk” akár idegenekhez is. Csak egy gombnyomás, és máris ideálisnak hitt idegenekkel lehet ismerkedni, a világ bármely szegletéből.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!