Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az élet értelme és a hot dog alkotóelemei mellett sok férfi felteszi a kérdést magának: “Mit várnak el tőlünk a nők ?” Tudjuk, hogy a nő komplex jelenség és sok mindent más szögből látnak mint a férfiak.

A nők azonban nem mindig olyan misztikusak, ahogy azt a férfiak képzelik. Összeállítottunk egy listát, amelyben megtudhatód mit akarnak a nők a férfiaktól.

1. Tisztelet: Minden cselekedetteddel mutasd meg, hogy tiszteled a nő véleményét, karrierjét, érdeklődési körét, barátait, testét és gondolatait. Nem kell mindennel egyetértened, de próbáld figyelembe venni véleményüket. Kövesd az aranyszabályt, viselkedj úgy a nővel, ahogy azt te is elvárod másoktól: Légy becsületes, fair, kedves és figyelmes.

2. Romantika: Egy újabb este otthon ? Csak mert nem mentek a pároddal sehova, az nem azt jelenti, hogy nem lehetsz romantikus. Gyújts meg pár gyertyát és engedd szabadon magad. Viselkedj partnereddel úgy mint az első randin, még akkor is ha már a feleséged. Emlékszel még az első randikra, a fizikai vonzalomra, az első csókra ? Ennek nem kell megszűnnie csak azért, mert most közösen fizetitek a lakbért, közösen takarítjátok a lakást, vigyáztok a gyerekekre stb. Ha munkából mész hazafelé vigyél kedvesednek virágot. Most nem milliókat érő virágcsokorról beszélünk, egy szál vörös rózsa is megteszi.

3. Idő: Tudjuk, hogy a kapcsolatok nem lehetnek mindig rózsaszínek, de szánj időt arra, hogy együtt legyél barátnőddel, és ez mindenképpen sokat dob majd a nők szemében. Az időbe az is beletartozik, hogy otthon közösen oldjátok meg a házimunkát. A 21-ik századhoz az is hozzátartozik, hogy mindkét fél dolgozik. Ha hamarabb végzel a munkával mint partnered, állj neki és csináld meg a házimunkát, ne várd otthon a fotelban tévét nézve, hogy fáradt barátnőd kezdjen a munkának, miután hazaért.

4. Vacsora: Lehet nem vagy egy konyhaséf és lehet azt sem tudod, hogy kell a vizet felforralni. De ha későig dolgozik a nő, nincs annál kellemesebb meglepetés ha párja otthon vacsorával várja, ezzel jelzed is, hogy gondoltál rá és fontos vagy neki.

5. Kommunikáció: A nők szeretnek beszélni. Ha szereted a nőket akkor bizonyíts is és hallgasd meg amit mondanak. A nők sokszor bizonytalanok, de ki nem az, ilyenkor mindig jó ha támaszként ott van egy férfi, aki meghallgatja és segít a döntések meghozatalában. Mond el nekik milyen szépek. Sokat segítesz. Dicsérd meg a főltjüket, és akkor is ha helyetted mosta ki a kádat.

6. Következetesség: Ez nem azt jelenti, hogy unalmasnak és előrelátónak kell lenned. A nőnek éreznie kell, hogy a férfi szereti és támogatja mindenben.

7. Alkalmazkodás: Nem kell mindent szeretned amit a nő szeret, de figyelj oda a hobbijaira. Hallgasd meg amit mondanak, nem csak azért mondják mert a hangjukat szeretnék hallani. Minden apró kis dologra figyelj oda, legyen az a legjobb barátnőjének pasijának neve, akár Nicolas Cage új filmjének címe, ha képes vagy megjegyezni ezeket mindenképpen leveszed a lábáról.

8. Humor és szerénység: Ez a két dolog kéz a kézben. Ez nem azt jelenti, hogy mindig humoros kell lenned, hogy a nőt szórakoztasd, de ha már képes vagy nevetni magadon az már egy plusz pont. Azok a pasik akik túl komolyan veszik magukat unalmasak.

9. Kihívás:
Merj új dolgokat kipróbálni, merj belevágni minden jó buliba. Találj közös kihívásokat partnereddel, és próbáljátok leküzdeni az akadályokat, együtt. A kapcsolat is egy nagy kihívás, oldjátok meg együtt és boldogságotok sokkal hosszabban fog tartani.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!